Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayy allah razı olsun ablam benimm zaten takmıyom ablam benim aminn aglama kıyamm inann seni cok sefiyoz vallahi allahım bilmiyom kelimenin bitti yerdeyim ben anlatamıyom cünkü sen okadar ii okadar güzelsinki anlatacagım kelimeler senin yanında hiç kalır 🙂

Siz beni ağlatacaksınız ben biran önce çıkıyım en iyisi, minik farelerim benim 🙂

bilmiyorum ama ağrı olmasaydı belki bu şişliği hissetmeyecektim..adete 8 9 gün kaldı..inşallah bu belirti hamişliktir..duanıza ihtiyacım varr..benim de her zaman dualarımdasınız arkadaşlar..
insallah hamissindir canim.benimde 26 sinda olmasi gerekiyodu ama hala beklemedeyim.test yaptim ama sabah ilk idrarla yapilmasi gerekiyomus ama ben sonradan gördüm ögleden sonra yaptim.arkadaslarada söyledim,bendede adet sancisina benzemeyen göbek hizamda sag tarafta batma ve fazla olmayan sancilar var neyse ney bi ciksada kurtulsam su agridan😕

tamam cnm afiyet olsun

güle güle kankeytom bende seni öpüyom

ederim tatlım inş hamişsindr

bende bazen umut ediyorum bezen düşünmemeye çalışıyorum.eşime anlatıyorum oda umutlandırma beni üzülürüm olmazsa eğer diyo..onada hak veriyorum..böyle şeyleri sizlerle paylaşıp bana yardımcı olduğunuz için Allah sizden razı olsun.Rabbim inşallah bana ve isteyen herkese hayırlı evladlar nasip eder inşallahh..hamilelerimizide ağrısız sorunsuz doğumlar hayırlı evladlar nasip eder yüce yaradanım inşallahhhh...Amin............

canımmm benim ya şimartıyon kıs beni sensin iyi olan o senin güzelleğin bitanemm asıl siz çok iyisiniz allah sizden binkere razı siz beni mutlu ettiniz allah da sizi bir ömür boyu mut etsin bütün dileklerinizi versin inşallahhhhhhhhhhh

sinemcim lütfen bir kan testi yaptır canım inş güzel haberler verirsiniz bize allah gönlünüzden geçen dileklerinizi kabul etsin inşşalah