Anneminde boyun ve sırt ağrıları var geçmiyor bir türlü onlara bakılacak canım, işte bizimdte malum meslek hastalıkları boyun ve fıtıkları benimde kollarımadoğru inmeye başladı biraz ağrılar bakalım önlem alalım iyice geç olmadan tatlım ..
bilmiyorum ama ağrı olmasaydı belki bu şişliği hissetmeyecektim..adete 8 9 gün kaldı..inşallah bu belirti hamişliktir..duanıza ihtiyacım varr..benim de her zaman dualarımdasınız arkadaşlar..
canımmmmmmmmmmmm hissettim cidden sanki sarıldım yani o derece oyyy benim güccük cadıma bakın ya bu yaşta bu olgunluk kıss yerim ben seni allah seni çokkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu etsin hamiş etsin emiii
hg tatlım güzelim çıkmayabiliyo teste üzme hemen kendini bence kan ver inş hamişsindr ben biliyom öle 10 gün sonra tesste çıkyo bazılarınınki
öle düşünme tatlım belkim geç yumurtluyon çalışmaları bırakma sakın allah ne zaman ne verir bilinmez inş olur inşallahhhhhhhhhhhhhhh
ohhh ben bence yumurtladım sadece degerlendirmem gereken tarihlerde kocam yok degerlendiremiyom amin ablam benim oh bende hissettim sarıldıgını üzülmüyom saglık olsun yaaa gelir zamanla olmucak bişi yokk[/QUOTE
tamamda güzelim sen belkim ikikere yumurtluyon bilemezsin inş gelmişdr meleğin yada gelecektir hem bak ben hamiş kaldığım zamn inanmıycaksın ama yumurtlama günlerimi kaçırdım fazla ilişki olmadı çünkü endoskopim vardı allah vermek istesin yeterki eferim güccük cadım hep böle olumlu bebişler olumlu anneleri sefiyo
Canım kankim benim sana ne diyeceğimi bilemiyorum bazen, iyiliğin ve temizkalpliliğinle beni eziyorsun bazen söyleyecek kelimle bile bulamıyorum tek diyebildiğim ALLAHIM SENİ VE MELEĞİNİ KORUSUN BİTANEM 🙂
bende tamam lıyım lale ablam iznin varsa rabbim seni hiç üzmesin kalbinde ne varsa versin rabbimin iylik melekleri sizin etrafınızda ceber kursun ve sizleri korusun ablacım benim allahım seni hiç üzmesin daima mutlu ve huzurlu ve saglıklı olun ve allahım sizin gibi ii insanların yoklugunu göstermesin bize seni cok seven minik faren
aminnnnnnnnnnnnnnnn rabbim benim için ettiğiniz duanın 5 katını size versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kız ağlattınız beniii yaa ben sizi çokkkkkkkkkkk seviyom yaa
Anneminde boyun ve sırt ağrıları var geçmiyor bir türlü onlara bakılacak canım, işte bizimdte malum meslek hastalıkları boyun ve fıtıkları benimde kollarımadoğru inmeye başladı biraz ağrılar bakalım önlem alalım iyice geç olmadan tatlım ..
Allah kabul etsin canım..benim adetime henüz var ama az kaldı..koltuk altlarımda dolgunluk hissi var..ve koltuk altlaarından omuzllardan göğüs uçlarına doğru yeşil damarlar var..hatta koltuk altlarım uyuşmuş gibi sızlıyo.kollarımı hareket ettiremiyorum..dün 3 kere sağ kasığımda sanki hava boloncuğu kasıklarıma gidip gidip geldi...acı hissettim canım..başkada belirtim yok canım sen hamileliğinde böyle şeyler hissettinmi canım
aminn tatlım bitanemm bende bitek kasıklarda batma yoktu diğerleri hep vardı kasıklarımda batmalar 6 haftaya yakın oldu inşallah hamişsindr ben seni moda sokmayım ama ben umutlandım senden
bilmiyorum ama ağrı olmasaydı belki bu şişliği hissetmeyecektim..adete 8 9 gün kaldı..inşallah bu belirti hamişliktir..duanıza ihtiyacım varr..benim de her zaman dualarımdasınız arkadaşlar..