Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bilmiyorum ama ağrı olmasaydı belki bu şişliği hissetmeyecektim..adete 8 9 gün kaldı..inşallah bu belirti hamişliktir..duanıza ihtiyacım varr..benim de her zaman dualarımdasınız arkadaşlar..

ohhh ben bence yumurtladım sadece degerlendirmem gereken tarihlerde kocam yok degerlendiremiyom amin ablam benim oh bende hissettim sarıldıgını üzülmüyom saglık olsun yaaa gelir zamanla olmucak bişi yokk[/QUOTE

tamamda güzelim sen belkim ikikere yumurtluyon bilemezsin inş gelmişdr meleğin yada gelecektir hem bak ben hamiş kaldığım zamn inanmıycaksın ama yumurtlama günlerimi kaçırdım fazla ilişki olmadı çünkü endoskopim vardı allah vermek istesin yeterki eferim güccük cadım hep böle olumlu bebişler olumlu anneleri sefiyo

Canım kankim benim sana ne diyeceğimi bilemiyorum bazen, iyiliğin ve temizkalpliliğinle beni eziyorsun bazen söyleyecek kelimle bile bulamıyorum tek diyebildiğim ALLAHIM SENİ VE MELEĞİNİ KORUSUN BİTANEM 🙂

bitanemmmmmmmmmmmmmm ne demek öyle şeyler söyleme bidaha aminn allah ım sanada yaşatsın bu duyguyu rabbim güldürsün yüzünü herzaman

aminnnnnnnnnnnnnnnn rabbim benim için ettiğiniz duanın 5 katını size versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kız ağlattınız beniii yaa ben sizi çokkkkkkkkkkk seviyom yaa

kotkmayın korkmayın catlaqın sloganı oo
dedim sayfaya bakınca dikkat ceksin die
yaptım abla inşallah inşallah mayısta ugurlu gelir ve inşallah benim hamişlil halimdir

heee korktum kötü bişimi oldu dedim güccük cadım hala alışamadım kıs yavaş gel

allahh şafi ismiyle şifa versin annenede sanada bitanemm bütün sıkıntılarınız yok olup gitsin bütün ağrıların dinsin kuzumm kıyamam sana

aminn tatlım bitanemm bende bitek kasıklarda batma yoktu diğerleri hep vardı kasıklarımda batmalar 6 haftaya yakın oldu inşallah hamişsindr ben seni moda sokmayım ama ben umutlandım senden

ben cok acıktım yemek hazırlıyım kendime geliyimmmm yemek degilde salata hazırlıyımm kendime gitmeyin bir yere geliom hemen

tamam cnm afiyet olsun

Sğol canım, eşim geldi ben çıkıyorum biraz ilgileniyim kocişimle hadi hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar şimdilik 🙂

güle güle kankeytom bende seni öpüyom

bilmiyorum ama ağrı olmasaydı belki bu şişliği hissetmeyecektim..adete 8 9 gün kaldı..inşallah bu belirti hamişliktir..duanıza ihtiyacım varr..benim de her zaman dualarımdasınız arkadaşlar..

ederim tatlım inş hamişsindr