Uyy demesk sen banadaha çok dua ediyosun haa canım benim kıyamam ben sana, allahım sizlerden binlerce kere razı olsun inşallah bebeğim benim yaaaaaa 🙂
oyyy kankim ben seni heç eksik etmiyomki duamdan kadim dostum benim canım ciğerim allah cümlemizden razı olsun duarımız kabul olsun
ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum benim yanımda olsan sarılırdım sana ya canım inş rabbim sanada vercek daha çok güccüksün kıs seni gidi güccük cadı oda seni öptü ahhh o enişte azmı çalşiyo
oyyyy kankimmmmmmmmmmmm tontişim çuk özledim neydeon kıss sabahta konuşamadık
anam nasılda gülermişşş seni büyük cadıbende ortancı cadıyım
olurmu hiç öle şey biz darılırmıyız hiç allah duanı kabul eylesin bizlerde en az kendimizden daha cok istiyoz onların hamiş kalmsını ablam oyy olsun ben sana sarıldım sıkı sıkı onu hisstmek yetere ablacım benim öptüm seni mis miss biliom ablam rabbim verecek zamanı degilki vermiyor herleyde bir hayır varr[/QUOTE]
canımmmmmmmmmmmm hissettim cidden sanki sarıldım yani o derece oyyy benim güccük cadıma bakın ya bu yaşta bu olgunluk kıss yerim ben seni allah seni çokkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu etsin hamiş etsin emiii
ben geldim kizlar nasilsiniz? bendeki haberler pek ic acici degil..Bu gün test yaptim negatif cikti ama ilk idrarla yapilmasi gerekiyomus üstünde sonradan okudum bende ögleden sonra yaptim.ama 26 sinda olmam gerekiyodu hala bise yok bekliyoz bakalim🙂)hayirlisi
hg tatlım güzelim çıkmayabiliyo teste üzme hemen kendini bence kan ver inş hamişsindr ben biliyom öle 10 gün sonra tesste çıkyo bazılarınınki
ayşegül abla yuq eşim yokta yumurtlama tarihlerim aksadı dünde vardı yarında var ama koçişim ortada yuqo yüzden stad bu ay maca kapalı
öle düşünme tatlım belkim geç yumurtluyon çalışmaları bırakma sakın allah ne zaman ne verir bilinmez inş olur inşallahhhhhhhhhhhhhhh