ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum benim yanımda olsan sarılırdım sana ya canım inş rabbim sanada vercek daha çok güccüksün kıs seni gidi güccük cadı oda seni öptü ahhh o enişte azmı çalşiyo
olurmu hiç öle şey biz darılırmıyız hiç allah duanı kabul eylesin bizlerde en az kendimizden daha cok istiyoz onların hamiş kalmsını ablam oyy olsun ben sana sarıldım sıkı sıkı onu hisstmek yetere ablacım benim öptüm seni mis miss biliom ablam rabbim verecek zamanı degilki vermiyor herleyde bir hayır varr[/QUOTE]
Ablanız kurban olsun size. minik kuzularım benim, sizin dualırınızla gelecek benim meleğim ben biliyorum zaten 🙂
ben geldim kizlar nasilsiniz? bendeki haberler pek ic acici degil..Bu gün test yaptim negatif cikti ama ilk idrarla yapilmasi gerekiyomus üstünde sonradan okudum bende ögleden sonra yaptim.ama 26 sinda olmam gerekiyodu hala bise yok bekliyoz bakalim🙂)hayirlisi
ben geldim kizlar nasilsiniz? bendeki haberler pek ic acici degil..Bu gün test yaptim negatif cikti ama ilk idrarla yapilmasi gerekiyomus üstünde sonradan okudum bende ögleden sonra yaptim.ama 26 sinda olmam gerekiyodu hala bise yok bekliyoz bakalim🙂)hayirlisi
ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum benim yanımda olsan sarılırdım sana ya canım inş rabbim sanada vercek daha çok güccüksün kıs seni gidi güccük cadı oda seni öptü ahhh o enişte azmı çalşiyo
Nedim işte kankim, arada girip bakıyorum size, annemler bizde ya, birde aralarda derelerde ders çalışmam lazım ama daha başlayamadım,
Kız öyle bir yazmışınki okuyunca koptum valla hala da gülesim geliyor
[/QUOTE]
annenler nasıllar kankim iyilermi hee sen ders çalışacandaaaa bu çeneyle
bende görecem kuşummmm allah yüzğnden gülücükleri eksik etmesin çokkkkkkkkkkkk mutlu ol hep gül bebişnle oyunlar oyna inşaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
en fazla bir gün aksardi gülüm.ama benim anlayamadigim tek sey ...bu tam göbek hizamda sag tarafimdaki o batmalar ara ara ufak capta sancilar ne demek cözemedim.adet sancisi bilmeyen insan degilim ben
o baska bise doktor apandistten süphelenmisti belkide öle bise var 🙁
Nedim işte kankim, arada girip bakıyorum size, annemler bizde ya, birde aralarda derelerde ders çalışmam lazım ama daha başlayamadım,
en fazla bir gün aksardi gülüm.ama benim anlayamadigim tek sey ...bu tam göbek hizamda sag tarafimdaki o batmalar ara ara ufak capta sancilar ne demek cözemedim.adet sancisi bilmeyen insan degilim ben
o baska bise doktor apandistten süphelenmisti belkide öle bise var 🙁
bugün cok güzel bir rüya gördüm ayşegül abla rüyamda dogum yapacak bir kadın dogum esnasında adımı sölüyordu dr diorduki acı cekerken bile başkasını sayıklıyom sonra yakınına soruyordum o bendne önce diordu senin ismini söledi dogum esnasında ama okadar seviniyordumki anlatamm abla yaa
annenler nasıllar kankim iyilermi hee sen ders çalışacandaaaa bu çeneyle
bende görecem kuşummmm allah yüzğnden gülücükleri eksik etmesin çokkkkkkkkkkkk mutlu ol hep gül bebişnle oyunlar oyna inşaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inş hepiniz tek tek tek hamiş kalcaksnız duarım sizlerle bak bir hamiş kalmayın tek tek tek rencide ederim sizi
şaka şaka allahım inş hepinize nasip eder tüm kalbimle d,liyorum
[/QUOTE]
Annem nasıl olsun işte yarın MR çektirmeye gidicez bende çektiricem, boyun ve bel fıtık için, ağrım var canım...
Halen bu halde bebek istiyorum ya yuhh bana diyorum bazen