Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

abla sen drek sayfa sonuna gel biz anlatırız sana sen yorma hamiş hamiş ama hamişlikten cıkınca
yapmıcaz sana oku ozamn ablam :tık:

yok zaten okumuycam direk gelcem tamam bebiişim ozaman da sen hamiş olursun ben sana anlatırım kıs

selam ayşegülcümm evet bazen bende oku oku bitmiyo..pes ediyorum..nasılsın canım..hamişlik nasıl gidio bebişşş nasıl🙂inşallah hepsi süperdir canım🙂)

iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın çok şükür iyi gidiyo allahım inş sizede nasip eder buarada yazdıklarını okudumda sendeki belirtiler hamişlik belirtisi güzelim bidaha yazsana nevar ne yok

kızlar namazı kılıp geliyom eğer sizi bulabilirsem konuşuruz

inşallah ablacım inşallah tamm anlatırsın allah kabul etsin ablacım benim ben burdayım abla

ayşegül abla:
ablacım yanaş biraz yigenimizle konuşalım meraba nasılsın benim annesinin güzel tatlı ogluşu anneni yormuyon demi teyzesinim bitanesi senin bu enişten coq yaramaz bu ayad bebeiş yuq ama sana söz güzel bir arkadaş verecm tamm mı benim güzel yigenim kocamn öptü teyzen seni canım
oh oh[/QUOTE]

inşallah ablacım inşallah tamm anlatırsın allah kabul etsin ablacım benim ben burdayım abla

aminnn canım gittik namazımızı kıldık sizede bollllllllllllll dua ettik allah kabul etsin kimse darılmasın kankime ve tabiki çitosuma daha çok dua ediyoz

[/QUOTE]

ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum benim yanımda olsan sarılırdım sana ya canım inş rabbim sanada vercek daha çok güccüksün kıs seni gidi güccük cadı oda seni öptü ahhh o enişte azmı çalşiyo

Ayy çatladım gülmekten yazamadım vallaha

oyyyy kankimmmmmmmmmmmm tontişim çuk özledim neydeon kıss sabahta konuşamadık

anam nasılda gülermişşş seni büyük cadı
bende ortancı cadıyım

aminnn canım gittik namazımızı kıldık sizede bollllllllllllll dua ettik allah kabul etsin kimse darılmasın kankime ve tabiki çitosuma daha çok dua ediyoz

ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum benim yanımda olsan sarılırdım sana ya canım inş rabbim sanada vercek daha çok güccüksün kıs seni gidi güccük cadı oda seni öptü ahhh o enişte azmı çalşiyo

bende ortancı cadıyım
[/QUOTE]

Nedim işte kankim, arada girip bakıyorum size, annemler bizde ya, birde aralarda derelerde ders çalışmam lazım ama daha başlayamadım,
Kız öyle bir yazmışınki okuyunca koptum valla hala da gülesim geliyor

bende ortancı cadıyım
[/QUOTE]

olurmu hiç öle şey biz darılırmıyız hiç allah duanı kabul eylesin bizlerde en az kendimizden daha cok istiyoz onların hamiş kalmsını ablam oyy olsun ben sana sarıldım sıkı sıkı onu hisstmek yetere ablacım benim öptüm seni mis miss biliom ablam rabbim verecek zamanı degilki vermiyor herleyde bir hayır varr