pirenses Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.861 kızlar benım adet yıne gecıktı 11 gunbelirti fazla yok sade akıntım fazla
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.862 pirenses' Alıntı: kızlar benım adet yıne gecıktı 11 gunbelirti fazla yok sade akıntım fazla Genişletmek için tıkla ... test yaptınmı abla hadi inşallah bebiş vardır normalde akıntın cok olurmuydu bir idrar testi yada kan testi yapp
pirenses' Alıntı: kızlar benım adet yıne gecıktı 11 gunbelirti fazla yok sade akıntım fazla Genişletmek için tıkla ... test yaptınmı abla hadi inşallah bebiş vardır normalde akıntın cok olurmuydu bir idrar testi yada kan testi yapp
pirenses Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.863 orjinal-catlaq' Alıntı: test yaptınmı abla hadi inşallah bebiş vardır normalde akıntın cok olurmuydu bir idrar testi yada kan testi yapp Genişletmek için tıkla ... yok canım test yapmadım gecıkmelı oluyordu benımkı puko var normalde akıntım cok olmaz ama başka belirtı olmayınca fazla umitlenmıyom
orjinal-catlaq' Alıntı: test yaptınmı abla hadi inşallah bebiş vardır normalde akıntın cok olurmuydu bir idrar testi yada kan testi yapp Genişletmek için tıkla ... yok canım test yapmadım gecıkmelı oluyordu benımkı puko var normalde akıntım cok olmaz ama başka belirtı olmayınca fazla umitlenmıyom
M mrs m. Daimi Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.864 orjinal-catlaq' Alıntı: hımm öp yerime abla sana özelden msj attım aldınmı burdada yazabilirsin cvb Genişletmek için tıkla ... olur öperim 🙂 cevapladım ne istersen sorabilirsin canım, her zaman cevaplarım pirenses' Alıntı: bende iyiyim canım nasıl ela buyumüştür artık öp benım yerıme kokla canım Genişletmek için tıkla ... evet canım büyüyor allaha şükür bugün tam 5 aylık oldu 6. aydan gün aldı. tabi öpüp koklarım inşallah rabbim sana da göstersin pirenses' Alıntı: kızlar benım adet yıne gecıktı 11 gunbelirti fazla yok sade akıntım fazla Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyorsan senin genelde gecikiyordu değil mi?
orjinal-catlaq' Alıntı: hımm öp yerime abla sana özelden msj attım aldınmı burdada yazabilirsin cvb Genişletmek için tıkla ... olur öperim 🙂 cevapladım ne istersen sorabilirsin canım, her zaman cevaplarım pirenses' Alıntı: bende iyiyim canım nasıl ela buyumüştür artık öp benım yerıme kokla canım Genişletmek için tıkla ... evet canım büyüyor allaha şükür bugün tam 5 aylık oldu 6. aydan gün aldı. tabi öpüp koklarım inşallah rabbim sana da göstersin pirenses' Alıntı: kızlar benım adet yıne gecıktı 11 gunbelirti fazla yok sade akıntım fazla Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyorsan senin genelde gecikiyordu değil mi?
defne defne Hamiş Melek 29 Nisan 2011 #7.865 pirenses' Alıntı: kızlar benım adet yıne gecıktı 11 gunbelirti fazla yok sade akıntım fazla Genişletmek için tıkla ... çok gecikmiş tatlım vardır bir hayır heralde bebiş falan kan testi yap güzelim ya🙂
pirenses' Alıntı: kızlar benım adet yıne gecıktı 11 gunbelirti fazla yok sade akıntım fazla Genişletmek için tıkla ... çok gecikmiş tatlım vardır bir hayır heralde bebiş falan kan testi yap güzelim ya🙂
defne defne Hamiş Melek 29 Nisan 2011 #7.866 mrs m tatlım bilgisayarda problem oldu anlayamadım şimdi düzeltebildim🙂iyiyim canım sen nasılsın?
pirenses Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.867 mrs m.' Alıntı: olur öperim 🙂 cevapladım ne istersen sorabilirsin canım, her zaman cevaplarım evet canım büyüyor allaha şükür bugün tam 5 aylık oldu 6. aydan gün aldı. tabi öpüp koklarım inşallah rabbim sana da göstersin yanlış hatırlamıyorsan senin genelde gecikiyordu değil mi? Genişletmek için tıkla ... evet canım benım normalde gecıkıyordu 5 kun falan bu kez fazla gecıktı sen hamişken akıntın cok oluyormuydu anlatırmısın belırtılerını defne defne' Alıntı: çok gecikmiş tatlım vardır bir hayır heralde bebiş falan kan testi yap güzelim ya🙂 Genişletmek için tıkla ... test yapıp uzulmek ıstemıyom fazla umudım yok cunku bu ay fazla calışma yoktu
mrs m.' Alıntı: olur öperim 🙂 cevapladım ne istersen sorabilirsin canım, her zaman cevaplarım evet canım büyüyor allaha şükür bugün tam 5 aylık oldu 6. aydan gün aldı. tabi öpüp koklarım inşallah rabbim sana da göstersin yanlış hatırlamıyorsan senin genelde gecikiyordu değil mi? Genişletmek için tıkla ... evet canım benım normalde gecıkıyordu 5 kun falan bu kez fazla gecıktı sen hamişken akıntın cok oluyormuydu anlatırmısın belırtılerını defne defne' Alıntı: çok gecikmiş tatlım vardır bir hayır heralde bebiş falan kan testi yap güzelim ya🙂 Genişletmek için tıkla ... test yapıp uzulmek ıstemıyom fazla umudım yok cunku bu ay fazla calışma yoktu
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.868 hoşgeldin defnecimmm hepiniziii cokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm
M mrs m. Daimi Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.869 defne defne' Alıntı: mrs m tatlım bilgisayarda problem oldu anlayamadım şimdi düzeltebildim🙂iyiyim canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... olsun problem değil 🙂 tşk ben de iyiyim
defne defne' Alıntı: mrs m tatlım bilgisayarda problem oldu anlayamadım şimdi düzeltebildim🙂iyiyim canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... olsun problem değil 🙂 tşk ben de iyiyim
M mrs m. Daimi Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.870 pirenses benim normalde regl yaklaşınca su gibi şeffaf akıntım olurdu ama hamile kaldığım ay koyu kıvamda uzayan akıntım oluşmuştu fakat ben anlamamıştım 🙂 ihtimal vermediğim için, nasıl olsa yoktur diyordum.
pirenses benim normalde regl yaklaşınca su gibi şeffaf akıntım olurdu ama hamile kaldığım ay koyu kıvamda uzayan akıntım oluşmuştu fakat ben anlamamıştım 🙂 ihtimal vermediğim için, nasıl olsa yoktur diyordum.