Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

meraba kızlar bende bugün sabah namazından sonra yattığımda birüya gördm gebelik testi yapıyorum ve anında ikinci çizgi çıkıyo ne kadar mutlu olmştm yaa keşke gerçek olsaydı ufff

ay canım inşallah bellimi olur belki buay görüceksindir ondan rüyalarına girmiştir bekle bakalım.bak ben bekleyemedim yaptım test negatif🙂

ya tatlım sorma gitsin huyum kurusun 🙂yapmadan öncede demiştim zaten 1 senedir hep böyle yapıyorum test bağımlılık oldu diye🙂ama inan morelim bozulmadı allah biliyoya nedense içimde hep bir umut var buay zaten doktorumda enson gittiğimde reglin 2 mayıs ama sen 6 mayısta olmazsan alşu kantestini yap deyim elime bikağıt tutuşturdu ona rağmen yaptım işte 🙂bundan başka yapmam meraketme beklicem artık sözz🙂

Defnecim hiç belli olmaz. Geç döllenme olabilir. Morelini yüksek tut arkadaşım...

meraba kızlar bende bugün sabah namazından sonra yattığımda birüya gördm gebelik testi yapıyorum ve anında ikinci çizgi çıkıyo ne kadar mutlu olmştm yaa keşke gerçek olsaydı ufff

Gülparem inşallah ruyan en kısa zamanda gerçek olur..Bebeğin en kısa zamanda gelsin inşallah