meraba kızlar bende bugün sabah namazından sonra yattığımda birüya gördm gebelik testi yapıyorum ve anında ikinci çizgi çıkıyo ne kadar mutlu olmştm yaa keşke gerçek olsaydı ufff
defnecimmm daha 3 günümüz varrr 🙂 sıkma canını emi canım. ben her ay 2-3 gun öncesinden yapıyordum bu ay gunum geçer ise eger o zaman yapacagım testi. Ay defnecik yaa hiç gelmese 9 ay kadar ne güzel olurdu🙂
öyle az kalmış zaten gün geçmeden niye yaparda moralinizi bozarsınız anlamam gününüzü en az iki gün geçsin benim dörtgün geçtiğinde bile zar zor ikinci çizgi çıkmıştı.bak ayın tam 6 yap.
ya tatlım sorma gitsin huyum kurusun 🙂yapmadan öncede demiştim zaten 1 senedir hep böyle yapıyorum test bağımlılık oldu diye🙂ama inan morelim bozulmadı allah biliyoya nedense içimde hep bir umut var buay zaten doktorumda enson gittiğimde reglin 2 mayıs ama sen 6 mayısta olmazsan alşu kantestini yap deyim elime bikağıt tutuşturdu ona rağmen yaptım işte 🙂bundan başka yapmam meraketme beklicem artık sözz🙂
güzellerim geldim geldim bilgisayarı falan açık bırakıp gitmişim ondan burda gözüküyorum ama yoktum .yaptım testi ama tek çizgi maalesef🙁neyse bakalım daha 3 gün var bellimi olur🙂allahtan ümüt kesilmez..
güzellerim geldim geldim bilgisayarı falan açık bırakıp gitmişim ondan burda gözüküyorum ama yoktum .yaptım testi ama tek çizgi maalesef🙁neyse bakalım daha 3 gün var bellimi olur🙂allahtan ümüt kesilmez..
meraba kızlar bende bugün sabah namazından sonra yattığımda birüya gördm gebelik testi yapıyorum ve anında ikinci çizgi çıkıyo ne kadar mutlu olmştm yaa keşke gerçek olsaydı ufff