melodicim isti da bakırköyde bilabratuarda yaptırdım inan hiç birşey hissetmedim bile acı falan yok yani.sadece sonrasında 2 gün regl ağrısı gibi ağrım oldu geçti.korkma güzelim inan bana hiç ağrısı acısı yok anesteziyede gerek yok zaten artık tıp ilerledi eskiden acıyomuş şimdiki yöntem dijital canım rahim ağzına plastik uçlu ince bişeyle ilaç veriyolar üstten film çekiyolar oan hemen sıvının tüplerde ilerleyip ilerlemediğine bakıyolar okadarrrrrrr🙂
meraba kızlar bende bugün sabah namazından sonra yattığımda birüya gördm gebelik testi yapıyorum ve anında ikinci çizgi çıkıyo ne kadar mutlu olmştm yaa keşke gerçek olsaydı ufff
sağol güzeli ya aslında dikkatediyorum ama demiştimde hiç belirtim yok herzaman olan ağrım acım göğüs ağrısı hiçbirşey.benim sadece gönlümde var gibi geçmişti okadar.bide buay ilk defa yumurtlama takibi yapılmıştı iğne falan o yüzden umutluydum.neyse daha var bakalım🙂
meraba kızlar bende bugün sabah namazından sonra yattığımda birüya gördm gebelik testi yapıyorum ve anında ikinci çizgi çıkıyo ne kadar mutlu olmştm yaa keşke gerçek olsaydı ufff
Lalem canım istemiyorki içim geçiyor bulantım var ama kesn midem boş diye eşim erken geldi ikna edersem hastaneye giderim şimdi edemessem kalır ben çıkıyorum canım yine girerim gelişmeleri yazarım Allah hepmize versin o beklenen kıymetli bebeklerimizi amin.Hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum Allaha emanet oldun defneyide merak ediyorum yine uğrar bakarım inşallah üzel haberle gelir aminn görüşrüüz lalem
kıyamm ablam biri sana yardım etsin yorma kendini böle hamiş hamiş oglun geldimi bu arada ablacımmmm ayy uyu uyu bebik dinleniyor cok yoruyonuz demekki teyzesinin melegini yhu yormayın ikinizde kendinizi ii bak kendine biri yardıma gelsin sana ablaaa
güzellerim geldim geldim bilgisayarı falan açık bırakıp gitmişim ondan burda gözüküyorum ama yoktum .yaptım testi ama tek çizgi maalesef🙁neyse bakalım daha 3 gün var bellimi olur🙂allahtan ümüt kesilmez..
öyle az kalmış zaten gün geçmeden niye yaparda moralinizi bozarsınız anlamam gününüzü en az iki gün geçsin benim dörtgün geçtiğinde bile zar zor ikinci çizgi çıkmıştı.bak ayın tam 6 yap.