Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

anam kıyamam kı inan çok duygulandım emin ol sen fazla ümitlenip hayal kırıklığına uğramayalım diye ümitsiz gibi yapıyodur senden daha çok merak edtiğine inanıyorum.allahım şu saatler öğlenle ikindin arasında ki son bir saatte dua kapısı açılırmış abla boş durma bol dua et.tabiki en hayırlısına ama rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir cümlemize içindee bize

ÇİTOSUM canımsın yazmıştım ama heyecan doluydu belki anlamsız olmuştur tekrar yazayım 🙂bitanem aynı senin gibi artık olursa olur olmazsa torun severim düşüncesiyle pek sağlıklı çalışma olmamıştı kendimi yaza hazırlama kilo verme çabasına sokmuştum anlayacağın 1 gram bile ümidim yoktu günüm yanaştı adet belirtileri malum kasıkta sancılar bel ağrısı göğüsler busefer çok hafif sancılıydı ve iştahıma engel olamıyordum bide diyet yapıyorum 🙂 2 gün geçti eşim tutturdu test yapdiye yaptım negatif biliyorum olmuycak üzülmedim bile 2-3 gün daha geçti tunayı okudukca garip bir ümit belirdi gittim kan verdim ertesi sabah alıcam sonucu ama heyecandan duramıyorum bide evde test yapayım dedim ve 2. çizgi anında belirdi ertesi günü kanada okeylenince anladımki ben harbiden hamileyim 🙂 diyeceğim şuki güzel şeyler insanın hayatına hiç ummadığı anda girer dilerimki aynı heyecanı yaşa ve hissettiklerini bize ballandıra ballandıra anlat dualarım seninle meleğim 🙂