orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.711 esmos' Alıntı: merhaba kizlar allah bütün isteyenlere versin insallah hayirlisiyla amin Genişletmek için tıkla ... bebekyüzlüm' Alıntı: ay kızlar oku oku bitmiyor yavaş yazın anacuğummmm bu ne hızzzz🙂🙂gözlerim bozulcak heeeeeeeeeee ama güzel haberleri duymak çok güzelllllllllll hadi hamişlerrrrrrrr çoğalınnn toplu dua edin bebk isteyenlerrrrrrrrrreeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... inşallah bebekyüzlüm inşallahhh
esmos' Alıntı: merhaba kizlar allah bütün isteyenlere versin insallah hayirlisiyla amin Genişletmek için tıkla ... bebekyüzlüm' Alıntı: ay kızlar oku oku bitmiyor yavaş yazın anacuğummmm bu ne hızzzz🙂🙂gözlerim bozulcak heeeeeeeeeee ama güzel haberleri duymak çok güzelllllllllll hadi hamişlerrrrrrrr çoğalınnn toplu dua edin bebk isteyenlerrrrrrrrrreeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... inşallah bebekyüzlüm inşallahhh
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.715 melodi_cn' Alıntı: hyyymm ne ruyası gordun orjımmmm Genişletmek için tıkla ... bir önceki sayfada yazdım görmedinmii
melodi_cn' Alıntı: hyyymm ne ruyası gordun orjımmmm Genişletmek için tıkla ... bir önceki sayfada yazdım görmedinmii
melodi_cn Daimi Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.716 yok kuzum yaa sayfaları okuyamıyorum net benım degıl yaa cok yawas tatalım du bakım
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.717 arkadaşalra bir rüya gördüm bir kadın dogum yapıyor yakını tembihliyom diyorumki söle ona dogum yapınca benim ismimi sölesinn sonra kadına soruyom diorumki abla dogum yaptımı evet diyor böle sevinçli sevinçli ben sormadan oo sölüyor dior senin isminide sayıklamış yaparken ama nasıl seviniyom anlatamm 🙂 işte bu rüyayı gördüm 🙁 allahım hayra yorsun
arkadaşalra bir rüya gördüm bir kadın dogum yapıyor yakını tembihliyom diyorumki söle ona dogum yapınca benim ismimi sölesinn sonra kadına soruyom diorumki abla dogum yaptımı evet diyor böle sevinçli sevinçli ben sormadan oo sölüyor dior senin isminide sayıklamış yaparken ama nasıl seviniyom anlatamm 🙂 işte bu rüyayı gördüm 🙁 allahım hayra yorsun
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 29 Nisan 2011 #7.720 bembeyaz' Alıntı: cadı orjinal neyapıyosun. gene kaynatmışsın buraları Genişletmek için tıkla ... oturuyom ablam sen neyapıyon nasılsın ablacım benim fotodaki bebek cok tatlı yaaaaaaa cimcime manşallah yhu öpp kocamnnnnnnn böle sen nasılsın ablam benimm
bembeyaz' Alıntı: cadı orjinal neyapıyosun. gene kaynatmışsın buraları Genişletmek için tıkla ... oturuyom ablam sen neyapıyon nasılsın ablacım benim fotodaki bebek cok tatlı yaaaaaaa cimcime manşallah yhu öpp kocamnnnnnnn böle sen nasılsın ablam benimm