Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inşaAllahh canım benim..göğüslerimdede damarlar var..köprü kemiğimden meme uclarına doğru..Allahımmm dualarımız kabul etsin inşallahhh....bu cuma günü yüzü suyu hürmetine...peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v)efendimizin yüzü suyu hürmetinee.Ya Rabbim...Amin...

🙂 canım benimm eş işte vurdugu yerde güller acıyor ne yapalım canım bu kaderi ben sectim rabbim büyükk yaparsın yaparsın biliom korursun benii bitanem sagıll 🙂
aa nebiçim kaf o duymayım bidaha olmaz öyle şey gül falan bitmez kırarız bak kafasını ona göre🙁
ewt kaçtım koçam kacırmadı ama ben ona kaçtım
adam şok gecirdi
vallahi alem kızsın hep söylüyorum🙂demek adama kendini kaçırttın yani bravo valla
streslide olsa sana vurması çok yanlış bunu kabullenme tepkini göster ne bileyim konuş yanlış olduğunu anlasın.yada konuşmayarak tepki ver bitanem izin verme vurmasına
sana katılıyorum gevezecim kesinlikle izin vermesin biz onu çok seviyoruz kıyamayız eminim eşide çoook seviyodur ozaman oda kıymasın allahallah varmı böyle bişey.
tatlım inan çok üzüldüm bende biraz anneciyimdir kıyamam ona hiç demek sen anne hasreti çekiyosun.allahım inşallah tez zamanda seni bebeğinede annenede kavuştursun.unutma sakın cennet neolursa olsun onların ayakları altında...
canım sakın böyle birşeye takılıp kendini üzme herzaman herhangi bir risk karşısında tedbir alınır bunuda böyle bişey gibi gör.bak bebişin senleymiş inşallah kesesinide kalpatışınıda yüzünüde allahım sana görmeyi nasipeder
ay ayşagül negüzel dua kız bu 40 kere ha iyiymiş🙂sen şimdi otur bakalım kırkkere hepimizinkini tekrarla tutar inşallah🙂
herkese hayırlı cumalar kızlar. benim 1 gün kaldı adete hayırlısı bakalım. çok ilginç bu ay bi rahatlık var içimde hala test yapmadım inşallah gelmiştir melişim bakalım hayırlısı.
sanada hayırlı cumalar güzelim çok az kalmış ya sen şimdi felaket meraktasındır benim 3 gün var bende öyleyim henüz dışarı çıkmadım çıksam test alıp yapıcam🙂inşallah canım inşallah gelmiştir meleğin🙂
evet tatlım neyazıkki evhanımı oldum🙁neyazıkki diyorum çünkü istemdışı ve planlanmayan birzamanda oldu oyüzden pek memnun değilim ya neyse.atlatırız bunuda allah verir kolayını hemen iş aramaya başladım zaten çok fazla oturamam evde🙂
evet ablacım vardır birhayır bende şuan öyle diyorum.eh biraz keyif yapalım bakalım zaten çok duramam evde sıkılırım🙂
dualarım hepinizle canımmmm, sadece çitos ve defnenın adet tarıhlerı geldıgı için oyle dedım🙂)
ay evet geldi hoşgeldi🙂
canım ablam panik yapma arkadaşlarında dediği gibi geç döllenmelerde hemen idrarda çıkmazki.madem sen regl gecilmesi yaşamıyordun hep geri gelirdi bu iyiye işaret maviş ablamında çıkmadı 2 günde bekle sen birazcık daha sabret p.tesi bir idrartesti daha yaparsın.bak gör onda görücen iki çizgiyi🙂
ya arkadaşlar valla küstüm size bir aydır giremiom siteye insan bi hoşgeldin der ben geldim diyom ama kimsenin gördüğü yok küstümmmmmmmmm .🙂)))))))
merhaba deniz hoşgeldin🙂
allah kabuletsin sarıgelinim gönlüne göre versin bebişini sende hayırlısıyla al inşallah kucağına🙂
Sağol melodim inşallah canım dediğin gibi meleğim gelmiştir.Gözün aydın canım çok sevindim rahim filminden sonra hamile kalma şansı yüksek olur dikka et olurmu
evt melodi bende 2 ay önce çektirmiştim şans daha yüksek oluyo ben çektirdiğim ilk ay hamile kalmadım ama buay çok umtluyum.sende çektir canım biran önce umutlarun artsın🙂

ohhh hele şükür okudum okudum bitti yazdımda🙂hakkatten aşk olsun size sabaha kadar oturup yazmışsınız biz mışıl mışıl uyurken olmuyo ama yatın uyuyun sizde🙂buarada hepinize hayırlı cumalar kardeşlerim🙂inşallah bugün etmiş olduğunuz bütün dualarınızı büyük allahım kabuletsin🙂

allah sendende razı olsun abla ben senin yeride olsam numaradan bayılırdım
acile götürsünler diye ama ablam sabret cumartesi pazar pazartesi gittiğinde bebişin gelmişse vajinal ultrasonla görürsün bile.hadi inşallah gözümüz burda.

inşallah yesim hamilesindir rabbim hepimize versin canım sabırlı olmak lazım ama işte elde olmayan bir durum..Defnecim kızlar Allahım razı olsun hepinizden inşallah dediğiniz gibidir geç dölenmedir inşallah meleğimdir.Demin yine test yaptım dayanamadım kocaman tek çizgi :/ Artık Allahın tecellisini bekliyorum eğer olursa bebeğim tüm içtenliğimle söylüyrum sizin dualarınızla olucak bana okadar çok dua ettinizki bazı arkadaşlarım kardeşlerim çitos Allah bizden önce sana versin diye dualar etti Siz bana böyle dua ediyorsunuz ya bütün meleklerde size etsin Allahın duası üzerinizde üzerimizde olsun inşallah