🙂 canım benimm eş işte vurdugu yerde güller acıyor ne yapalım canım bu kaderi ben sectim rabbim büyükk yaparsın yaparsın biliom korursun benii bitanem sagıll 🙂
aa nebiçim kaf o duymayım bidaha olmaz öyle şey gül falan bitmez kırarız bak kafasını ona göre
🙁
ewt kaçtım koçam kacırmadı ama ben ona kaçtım
adam şok gecirdi
vallahi alem kızsın hep söylüyorum
🙂demek adama kendini kaçırttın yani bravo valla
streslide olsa sana vurması çok yanlış bunu kabullenme tepkini göster ne bileyim konuş yanlış olduğunu anlasın.yada konuşmayarak tepki ver bitanem izin verme vurmasına
sana katılıyorum gevezecim kesinlikle izin vermesin biz onu çok seviyoruz kıyamayız eminim eşide çoook seviyodur ozaman oda kıymasın allahallah varmı böyle bişey.
yok canım ama şeker gibi kaynanama var herşeyde bir hayır vardır inanın benim eşimin ailesi ben geldim evlendin aradan 2 3 ay sonra ailesi ögrendi beni oda bişi olduda ögrendiler herşeyde bir hayır vardır kaynamam şok olmuştu ama hayal kuruyorlardı kocamın dügünü için ama
yapmadılar hernekadarda olsa işte saglık olsun annemle konuşmuyom annemin kıymetini şimdi anlıyom ama anneme kalbim buruk cünkü aennem beni sokaga atıyordu neyse boşverelim
tatlım inan çok üzüldüm bende biraz anneciyimdir kıyamam ona hiç demek sen anne hasreti çekiyosun.allahım inşallah tez zamanda seni bebeğinede annenede kavuştursun.unutma sakın cennet neolursa olsun onların ayakları altında...
günaydın melekler....bu yeni gün hepimiz için yeni umutlar doğursun.....bu saatte girdim buraya çünkü gözümde bi gram uyku yok..dün sabah kan tahlili yaptırdım şu 10 dk. da açıklananlardan pozitif çıktı ama değer yazmıyo....akşam 4 de akay hastanesine gittim...direk ultrasona aldı ama kese falan gözükmedi üzüldüm....sonra doktor üzülmene gerek yok çünkü rhmin kalınlaşmış dedi..bununda gebeliğin işareti olduğunu söyledi...kan aldı tekrar bugun 10 gibi arayıp sonucunu öğrenicem uykusuzluğumun sebebi bu ....beni rahatsız eden diğer konuda 2009 da kolumda kan pıhtısı oluşmuştu...hastalık geçirip geçirmediğimi sorunca belki gebelik için bi önemi vardır die söyledim..iyiki de söylemişim direk düşük tehlikesi yüzde 80......40 tane kan sulandırıcı iğne verdi sanırım gebeliğim boyunca hergün kullanıcam...folik asit ve b vitamini verdi....inşallah bu yüzden düşük yapmam korkuyorum....ooofffff offf....
canım sakın böyle birşeye takılıp kendini üzme herzaman herhangi bir risk karşısında tedbir alınır bunuda böyle bişey gibi gör.bak bebişin senleymiş inşallah kesesinide kalpatışınıda yüzünüde allahım sana görmeyi nasipeder
çitosssssssssssssssssssssssssssss nirdesin yakalarsam mucukk mucukkk hee
rabbim inş göndermişdr meleğini inş
bişeyi kırk kere söyleyince olurmuş
çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamişçitos hamişçitos hamişçitos hamişçitos hamiş çitos hamiş çitos hamişçitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamişçitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş çitos hamiş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim duarımızı kabul buyur sen merhametlilerin en merhametlilisisin
ay ayşagül negüzel dua kız bu 40 kere ha iyiymiş
🙂sen şimdi otur bakalım kırkkere hepimizinkini tekrarla tutar inşallah
🙂
herkese hayırlı cumalar kızlar. benim 1 gün kaldı adete hayırlısı bakalım. çok ilginç bu ay bi rahatlık var içimde hala test yapmadım inşallah gelmiştir melişim bakalım hayırlısı.
sanada hayırlı cumalar güzelim çok az kalmış ya sen şimdi felaket meraktasındır benim 3 gün var bende öyleyim henüz dışarı çıkmadım çıksam test alıp yapıcam
🙂inşallah canım inşallah gelmiştir meleğin
🙂
defne ve sarıgelin hoşgeldiniz kızlar.
defne sen de artık ev hanımlarına katıldın bizden biri gitti demek. hayırlısı olsun her işte bi hayır vardır. bebişlerimiz gelmiştir inşallah canım.
sarıgelin sen zonguldağın neresindesin merak ettim?
evet tatlım neyazıkki evhanımı oldum
🙁neyazıkki diyorum çünkü istemdışı ve planlanmayan birzamanda oldu oyüzden pek memnun değilim ya neyse.atlatırız bunuda allah verir kolayını hemen iş aramaya başladım zaten çok fazla oturamam evde
🙂
defne sarıgelin hg defnem başına gelenleri okudum çok üzüldüm ama vardır herşeyde bir hayır sıkma canını ohhhhh ne güzel evinin tadını çıkar dinlen belkide gelmiştir bebikin o istemiştir evde oturmanı hayırlısıolsun 🙂 sarıgelinim 19 yaşımda yeni evlendiğimde banada herkes sarı gelin diyordu onu anımsadım birden 🙂 nasılsın hamişim 🙂 sende benim gibi çok uyuyormusun ben resmen uykuyla savaşıyorum 🙂
evet ablacım vardır birhayır bende şuan öyle diyorum.eh biraz keyif yapalım bakalım zaten çok duramam evde sıkılırım
🙂
dualarım hepinizle canımmmm, sadece çitos ve defnenın adet tarıhlerı geldıgı için oyle dedım🙂)
ay evet geldi hoşgeldi
🙂
Canlarım Hepimize Hayırlı Cumalar olsun inşallah.Bu mübarek Cumanın Hatrına Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin amin.Kimsenin gözünü yolda koymasın.Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allahım hepinizden razı olsun inşallah.Canlarım adet olmadım ama çok heycanlıyım korkudan lavaboya gitmek istemiyorum..Eşim kan testine izin vermedi yarın yaparız diyor benim kadar ümitli değil🙁 Hafif sancım var ümidim bir var bir yok ne yalan söylim..Bu ay programlı bir şey olmadı anlatmıştım size sadece adetliyken süt buharında oturdum birliktelik geçen ayki kadar olmadı ozamalarda ayağımı kaldırmadım.Kusura bakmayın bu kadar mahreme indim.İçimden geçenleri dökmek istedim.Gerçekten çok zor beklemekkorku dolu saatler dakikalar oldummu olacammı demek..İştahım yok zorla yarın dilim ekmek yedim zor yutkundum halsizim Namazımı bile kılmadan buraya geldim merak ederseniz diye Lütfen bilgisi olanlar yazssın dünkü testte bir şey çıkmadı ne yapacağımı bilmiyorum🙁(
canım ablam panik yapma arkadaşlarında dediği gibi geç döllenmelerde hemen idrarda çıkmazki.madem sen regl gecilmesi yaşamıyordun hep geri gelirdi bu iyiye işaret maviş ablamında çıkmadı 2 günde bekle sen birazcık daha sabret p.tesi bir idrartesti daha yaparsın.bak gör onda görücen iki çizgiyi
🙂
ya arkadaşlar valla küstüm size bir aydır giremiom siteye insan bi hoşgeldin der ben geldim diyom ama kimsenin gördüğü yok küstümmmmmmmmm .🙂)))))))
merhaba deniz hoşgeldin
🙂
arkadaşlar ben kuran okuyup gelicem allah kabul eder inşallah şu mübarek günde tüm dualarımız kabul olsun inşallah çitosum,yesicim,lalecim,defnem,çatlağım,mavişim,bebekyüzlüm,sevdem daha isimini yzamadığım tüm meleklerim sizler için dua edicem canlarımmmmmm
allah kabuletsin sarıgelinim gönlüne göre versin bebişini sende hayırlısıyla al inşallah kucağına
🙂
Sağol melodim inşallah canım dediğin gibi meleğim gelmiştir.Gözün aydın canım çok sevindim rahim filminden sonra hamile kalma şansı yüksek olur dikka et olurmu
evt melodi bende 2 ay önce çektirmiştim şans daha yüksek oluyo ben çektirdiğim ilk ay hamile kalmadım ama buay çok umtluyum.sende çektir canım biran önce umutlarun artsın
🙂