Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yok canım üzülme ben alıştımm canım aklın bende kalmsın yaptıkları aklıma geliorr ben okadar sevreken onlar için okulumdan hayatımdan olurken ondan üzülüyom ben istermiydim ailemden uzakk olmak ama yok neyse sen git aklın bende kalmasın ben iyiym bitane rabbim seninle olsun cok geçmiş olsun yatmadan sogul su döke kaşınann yerlerine canım benim rabbime amentsin kaşıntı şurubu var dr şurup versin hap vermesinn tamm mı megim hadi git kocana sarıl ona ve şükret tamm mı megim görüşürzzzz güle güle

kıyamam ben sana sende bi kıyafetini yanına all onu koklaya koklaya uyu
sagul canım yok uyumucam kuraan okucam bende bana ayıcık almıştı bak albümümde var fotosu ona parfüm sıkmışım onunla yatarım ben

sizi seviyommmm kızlar ama kocişimi herşeyden çok🙂ben gidimmm artık

bizde seni seviyoz hadi bitanem oh yraın güzel olacan tamm melegin hadi ii eylenceler şimdiden bitanem benim aeo hadi git artık kocanı yanlız koma uyurkenn sıkı sıkı sarılll ona görüşürzzzz

ederimmm burçemim sende dikkat et belki hamişsindir ben hala çıkaıyom maçlara kırmızı kartım geçmedi kaç maç oldu ya cezalıyım offf🙁geçsede sahalara geri dönsemm artık stadı özledimm

gitmeden güldürdün bizi inşallah canım belki seninde mayısta geliordun inşallah bekletme stadını cimenlendin hemen yeşersin rabbim evinizden huzurunuzu eksik etmesin sevginizide canım allhım sana bagışlasın kocanı hiç yoklugunu aratmasın hadi git kızzz

baktımm fotolarına amaşallah çokk tatlısıınnnn🙂

sağol tatlım benim şimdi rahat rahat yatabilirim üzülme herşey yoluna girer rabbim büyük doktora sölicem zaten bebek düşünüyoz diye ona göre versin ilaçç kaşıntım geçti bitanem uzun sürmüyo ama sonra gene çıkıyo🙁öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm fıstıklarım sizi kendinize iyi bakınnnn allaha emanet olunn 🙂