ay kızlar hepinize çok teşekkür ederim, böyle listeye baktım da heyecanlandım, Bu ay olmasa da ne güzel hep ümidimiz var, eninde sonunda olur elbet.. Hepinizi öpüyor, güzel haberler bekliyorum
kızlar buarada benm adetime şaka maka 3gün kaldı🙂 sabırsızlıkla bekliyorum .. bendeki belirtiler şunlar şimdilikk ; benm adetime yakın normalde belim feci şekilde ağrır ama bu ay pekte ağrmyr hatta hiç ağrımyr diyebilirizz göbeğime kıramplar giriyo ama çok fazla özellikle hareket etiğimde bide ben normalde kesinlikle bu kadar süre hasta kalmam 15gndr kendime gelemedim hala hastaym😕 kirpiklerimde birleşti beni her gören sen hamilemisin yha rengin solmuş zayıflamışsın diyo inş bu ay tutmuştur artıkk dua edin bana kızlarr🙁 sizde olmasanızzz ben napardımmmm ..
mavişimbebek istiyor tuna hadi kızlar bize mutlu haberler verin inşallah bu arada ben kızıma hamileyken adetime 5 gün kala eczaneden aldığım idrar testinde öğrenmiştim..
Merhaba, ben işte olduğum için anca şimdi yazıyorum. Hoş bulduk, teşekkürler. Senin iki gün sonra görünüyor günün, inşallah olmazsın da bebeğin gelir bu ay. Tunaacım seninde canım. Benim pek çok arkadaşım adet beklerken hamilelik haberi aldılar. Hadi inşallah canlarım, merakla bekliyoruz.
kızlar buarada benm adetime şaka maka 3gün kaldı🙂 sabırsızlıkla bekliyorum .. bendeki belirtiler şunlar şimdilikk ; benm adetime yakın normalde belim feci şekilde ağrır ama bu ay pekte ağrmyr hatta hiç ağrımyr diyebilirizz göbeğime kıramplar giriyo ama çok fazla özellikle hareket etiğimde bide ben normalde kesinlikle bu kadar süre hasta kalmam 15gndr kendime gelemedim hala hastaym😕 kirpiklerimde birleşti beni her gören sen hamilemisin yha rengin solmuş zayıflamışsın diyo inş bu ay tutmuştur artıkk dua edin bana kızlarr🙁 sizde olmasanızzz ben napardımmmm ..
mrb tatlım hadi bakalım inş siz güzel haberleri verin sonra sıra bize gelsin, bende de yeni olarak ateşim çoğaldı sanki bir de arada batmalar oluyor inş psikolojik değildir yaa..
hakikaten önümüzdeki hafta çok heyecanlı olucak.benim de 5 gün kaldı bakalım hayırlısı.kendimi umutlandırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama insan en ufak şeyden bile umutlanıyor.beklemekten başka yapıcak bişey yok inşallah Allah hepimize nasip etmiştir de bebişçikler bizimledir! koza aramıza hoşgeldin!
mavikedi merhaba, teşekkür ederim, ben de her ay çok umutlanıyorum, her şeyi belirti sanıyorum, her ay ya hamileysem diye çok dikkatli davranıyorum🙁 İlk denemede hemen olcak sanmıştım, olmama fikrine kendinimi daha çok alıştırdım galiba🙂 Hepimizin bebekleri gelcek canım, sadece bir kısmımızın ki azcık nazlı, bekletiyor bizi🙂 Olsun en sonunda hepsine değecek minikler🙂
hakikaten önümüzdeki hafta çok heyecanlı olucak.benim de 5 gün kaldı bakalım hayırlısı.kendimi umutlandırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama insan en ufak şeyden bile umutlanıyor.beklemekten başka yapıcak bişey yok inşallah Allah hepimize nasip etmiştir de bebişçikler bizimledir! koza aramıza hoşgeldin!
1.salkım........................... şubat 2.sheker_shey..............şubat
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.tuvanna........................15 şubat??? 2.pnr79.............................19-20 şubat 3.mawişimbebekistiyor.....20şubat 4.çölmeleği......................21şubat 5.elif_ecrin.......................22 şubat 6.AuSSie-AnGel...............23 şubat 7.mavikedi.......................24 şubat 8.tunaa...........................24-25 şubat 9.elçin&su......................26 şubat 10.koza...........................28 şubat 11.beklenenbebiş...........1 mart(şubat 28 çekiyormuş bugün fark ettim🙂) 12.best_dream................6-7 mart 13.haziran 13...................6-7 mart 14.pirenses......................12 mart 15.aymelek........................????? 16.geweze.........................13 mart
adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar ekleriz...
bi heyecanla geldim birileri vardır iki sohbet ederiz kafamzı dağıtırız diye anammm bi baktım ki kimsecikler yok sanırım haftasonu yoğunluğu var bizim meleklerde🙂
elçin su demekki melekler bu aralar çok çalışıyor 🙂 salkımdan gaza geldiler sanırım 🙂
benim de tüm adet belirtilerim var ama bi umut işte fakirin ekmeği umut diye boşuna dememişler. koza senin dediğin gibi ben de ilk ay olur diyordum 9 ay oldu 🙁 sen kaç aydır uğraşıyorsun ?