Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Lalemm canımmm Allahım razı olsun inşallah canım yeminle hayal kurmak istemiyorum bu ay düzenli bişey olmadı yumurtada yoktu leke gelmişti yok temzim şimdi sancıda durdu test yaptım çıkmadı sence olabilirmi çok heycanlanıyorum bak son üç tarihi yazmıştım aynını sana yazıyom 10 şubat 8 mart 2 nisan ne olabilr sence 😕

Evet canım bu tarihlere göre 26 günde adet oluyorsun ve bu hesaba göre 27 sinde olman lazımdı veeeeeeeeeee 2 gün gecmişsin canım yaaaa hadi Allahım inşallah rabbim vermiştir meleğini, ayyy bende cok h eyecanlandım şimdi 😀

Bbekyüzlüm inşallah meleğim benim rabbim hepimize nasip etsin inan inanasım gelmiyor.Canım kafam acabalarla dolu keşke hamiş olsam da hepinize ümit olsam benim gibilere ümit olsam ..Lalemmm bak eşim yok diyor regl olacan diyor 😀 artık ümit etmiyeyim diyemi öyle söylüyor bilmiyorum ama sakin hiç heycanlıda değil ona bakıyorumda sanırım hayal kırıklığı istemediği için böyle davranıyr.

Hepinizden dua bekliyorum canlarım şimdi iki gün geçmiş dimi lalem yarın 3 mü olcak😕 kafam Allak bullak

Evet yarın 3. günün gecikme olacak canım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂
Erkekler öyle hep temkinli, bir de bizim üzülmemize dayanamıyorlar ondan öyle diyorlar, ama sen yinede onuda yabana atma canım, olursa büyükkkkkkkkkkk süpriz olsun, yemin ederim kendim gibi heyecan yaptım, kalbim carpıyor yaaaaaa 😕