haftabasında guzel haberler olur inşallah bilgisayarı açtıgımdaaa 🙂
çok heyecanlı bi bekleyiş yaa.
Benim daha çok var geri saymaya🙁 çalışıyoruz bakalım bu ay sonuç elde edebilecek miyiz..
salkımcım merhaba, Teşekkür ederim, hadi insallah biz sizlere, sizler de bize uğur getirirsiniz. Hamilelerin duaları kabul edilirmiş, dua et şekerim bizim için🙂
Merhaba, ben işte olduğum için anca şimdi yazıyorum. Hoş bulduk, teşekkürler. Senin iki gün sonra görünüyor günün, inşallah olmazsın da bebeğin gelir bu ay. Tunaacım seninde canım. Benim pek çok arkadaşım adet beklerken hamilelik haberi aldılar. Hadi inşallah canlarım, merakla bekliyoruz.
Günaydın melekler, hoşgeldiniz yeni melekler, hamişler sizler nasılsınız ? nasıl gidiyo bebişli günler bizim günlerde yaklaşıyor ama aynı adet görcekmişim gibi sancılanıp duruyorum karnım çok şiş sadece ona anlam veremiyorum hayırlısı öptüm sizleri kendinize iyi bakın 🙂
1.salkım........................... şubat 2.sheker_shey..............şubat
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.tuvanna........................15 şubat??? 2.pnr79.............................19-20 şubat 3.mawişimbebekistiyor.....20şubat 4.çölmeleği......................21şubat 5.elif_ecrin.......................22 şubat 6.AuSSie-AnGel...............23 şubat 7.mavikedi.......................24 şubat 8.tunaa...........................24-25 şubat 9.elçin&su......................26 şubat 10.koza...........................28 şubat 11.beklenenbebiş...........1 mart(şubat 28 çekiyormuş bugün fark ettim🙂) 12.best_dream................6-7 mart 13.haziran 13...................6-7 mart 14.pirenses......................12 mart 15.aymelek........................????? 16.geweze.........................13 mart
adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar ekleriz...