Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selam meleklrim. canım sol kasıgımda diyorsun kasıkta olmamalı şişkinlik.iki kasıgın arasında olması gerek miyormu eger hamileysen.. dokta-ora ne diye çıktın sadece test için bi muayene yaptımı... baska bişey olmasında tatlım.kalbini bütün tut emi. rahat ol kafana bu kadar takma
Ben bir ara yaptım yasemin, yaz değerlerini bakalım bakalım😀
canım sana yazar atarım en kısa zamanda sago ol ilgin ve alaka içinn
hiç dışarı çıkmıyormusun tatlım sen.eşinde çok gamsızmış hani.. azıcık gezer tozarsın kumrular gibi bak bahar geldi
defnem ya çok üzüldümiyidik böyle.bizleri sensiz bırakma gir boll bolll

alemsin ya güldürdün yine beni🙂evet uzun sürdü okumam biryandanda hürremi izliyorum🙂ya evet inşallah hallolur böyle akşamdaaan akşamaaaa zor olucak🙂
ay canımsende mi hürrem hastasısın.bayılıyorum şu hürreme. ama kadın 4 5 bölümde 3333333 tane çoçuk yaptı daha bizim bi tane bile yok sırrı neyse söylese barii
ay canım ya çoook tebril ederim hiç ummuyordun galiba bu ay için degil mi allahımın kudretiiii
13.hamişimiz belli oldu arkadaşlar bakalım 14 ve 16 kim?15 bana rezerve ona göre🙂
canım bana da 16 olsun kimseye kaptırmammm🙂
ayağımı sürttümdemi geldim ne etti buay üye oldum bu forma ay bitmeden düşüklerle birlikte 15.hamişlik haberi allahım diğer kızlarada nasip etsin inşallah.
allahım ardını gür etsinnn