Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

gel gel güzelim de şenlensin buralar🙂) dikkat et kendine Allah tamamına erdrsn öptüm..
merhabalar melek kardesler ben bugün üye oldum nasilsiniz
hoşgeldin aramıza canım hamiş haberleri bekliyoruz bakalım fırtına öncesi sessizlik🙂 Allah herkese versin..
Kızlar bu ay beni de ekler misiniz. 28 Şubat da benim tarihim

sen de hoşgeldin canım tabi ekleriz listeye Allah gönlüne göre versin..

🙂🙂🙂🙂🙂🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂🙂🙂🙂🙂🙂

1.salkım........................... şubat
2.sheker_shey..............şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.tuvanna........................15 şubat???
2.pnr79.............................19-20 şubat
3.mawişimbebekistiyor.....20şubat
4.çölmeleği......................21şubat
5.elif_ecrin.......................22 şubat
6.AuSSie-AnGel...............23 şubat
7.mavikedi.......................24 şubat

8.tunaa...........................24-25 şubat
9.elçin&su......................26 şubat
10.koza...........................28 şubat

11.beklenenbebiş...........29 şubat
12.best_dream................6-7 mart
13.haziran 13...................6-7 mart
14.pirenses......................12 mart
15.aymelek........................?????
16.geweze.........................13 mart
adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar ekleriz.

Gunaydın melekler nasılsınız bakiyimmm🙂 Yeni gelen tüm meleklerimiz aramıza hoşgeldiniz bu topiğimiz sizede ugur getirir inş...

Günaydın melekler, hoşgeldiniz yeni melekler, hamişler sizler nasılsınız ? nasıl gidiyo bebişli günler bizim günlerde yaklaşıyor ama aynı adet görcekmişim gibi sancılanıp duruyorum karnım çok şiş sadece ona anlam veremiyorum hayırlısı öptüm sizleri kendinize iyi bakın 🙂

Bi tanem biz iyiyiz .canım umudunu yitirme bende adet görcek gibiydim karnım şişti ve karnım agrırdı aha oldum derdim .o yüzden umudunu yitirme canımsın🙂 Birde size bişey söylücem gögüslerinizi takip edermisiniz elinize misket gibi bişey geliyormu diye .aslınıza bakarsanız ben hamile oldugumu öyle hissettim ilk gebeliğimdede öyle oldu sandım allah korusun kist sandım muaneye gittim o zaman hamile oldugmu ve süt bezesi oldugunu anladım bu gbeliğimdede aynısı oldu 🙂)) bi deneyin

Sağol canım desteğin için aslında göğüslerimde sertlik var ama misket gibi değil yada acıdığı için fazla mıncıklıyamıyorum 🙂 senin günün nekadar geçtikten sonra belli oldu salkımım ?

mrb canım aynen ben de öyle yaa sanki her an için adet görücem gibi, belim karnım ağrıyor, göğüslerim şiştiler ve elleyemiyorum. Allahım inş bunları boşa çıkartmaz biz de güzel haberler veririz.

benim göğüslerim adete yakın ağrır canım ondan çok yoramıyorum ama bu sefer biraz şiş gibi, o dediğn misket gibi şeyler elime biraz geliyor bakalım hayırlısı..

mavişimbebek istiyor tuna hadi kızlar bize mutlu haberler verin inşallah bu arada ben kızıma hamileyken adetime 5 gün kala eczaneden aldığım idrar testinde öğrenmiştim..