Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ve ve ve MELODİ ablam nasılsın cokk gecmiş olsun içini ferahh tut bak kisttin küçükmüş rabbimin işareti demekki daha ii olacan ve tez zamanda rabbim bebeişini sana sunacak ablam benim cokkkkk geçmiş olsun duam seninle rabbim hastalıgını senden alsın dogaya boşluga atsın ablam benim sakın üzülme tammm mı kıyamm ben sana

sağol güzelim benim patronumla sorunum yok allaha şükür sorunum müdürle onunlada halledilcek bişey kalmadı geri çağırmaları hiç önemli değil gitmem zaten.koyu beşiktaşlıyım ben siyah-beyaz🙂öylede bi insanım ya olur ya olmaz.yeni işe sağlık artık🙂
inşallah canım yaa çok gergin şiş duruyorlar birde damarlar göğüs uçlarıma doğru çıkmış bi şekildeler..en son 5 nisanda adet oldum...
oo seninde az kalmış aynı tarihlerimiz ya pardonya ben hep unutuyorum arkaarkayaydık.kafam biraz dağınık kusura bakma canım🙂hamilesinmi ne🙂
Ahh kıyamam, o zaman zorlanmazsın canım 🙂

orji ben hamileyim dmi sence
kız orji nerden bilsin,zaten uykudan yeni kalkmış uykucu erken kalktım diyo numaradan🙂bak ben 7 de uyandım sen bana sor🙂

oyy ben ablacım diyen dillerini yiyim iyi ol tabiii canım benim bende işlerimi yaptım yemeğimi yaptım şimdi dinleniom bebişte iyi önümüzdeki ay 22 si gibi doktora gitcez bakalım tekrar konrole ozaman 3 aylık olmuş olcak hayırlıısıyla ... onun haricinde sizlerin duacısıyım işteeeee

🙂🙂
hoşbulduk hamişlerin güzeli ii ablacım nasıl olayım vallahi işte evdeyim oyalıyoz kendimizi sen nasılsın bebegin nasıl ablacım benimmm[/QUOTE]

dur ben sana soram defnecimm sence ben hamilemiyimmmm 🙂

test yaptımmmmm kızlarr hamileeeeeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm demeyi çok istiyormm kızlar sizeeeee yaaa

kız yapma öle yüregime inecekti nerdeyse seviniyordum inşallah inşallah ya 🙂 anam defnecim hakkımı yeme erken uyandım ama kocam evde olunca giremiyom inan he ya ben ne bilecem ama duymuştum süte bezeleri oldugunu ama fazla takımayın ben mesela takımıyom arada oturunca sanki kasıgıma bastırıyorllar dünde gece beöle igne battı 3 kezzz üst üstee ama takmıyom diorum yumurtuluyom ya onunla ilgilidr tamm cok düşünüyom ama inanın belirtilere takmıyom kendimiii