Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ygs açıklanmışşşşşşşşş kardeşimin sonuçları çok iyi oley beeeeeeeee.
çok sevindim canım kardeşin için.başarılarının devamını dilerim🙂
Defne canım geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. Ayrıca sana yapılan haksızlık döner dolaşır kendilerini bulur unutma.
amiin güzelim inşallah öyle olacak dönüp dolaşıp kendi sahibini bulacak inanıyorum ama kendimi üzülmekten alamıyorum🙁anlatıcam geçicek
melodicim bak buda iyi bir gelişme kistin lüçülmüş yok olur inşallah🙂canım ben hsg çektirdim çok basit bir işlem inan benim canım çok kıymetlidir ben kolay diyosam emin ol çok kolay🙂sakın çekilmekte teredditetme çok önemli bir film unutmaki tüplerine bakmak lazım eğer bir tıkanıklık varsa ki inşallah yoktur gebe kalman güçleşir canım enkısa sürede git çektir sakın korkma🙂
evet tatlım morel önemli benki herkese morel veririim şimdi bende kalmadı ama toparlarım güzelim meraketme çok sağol🙂
rahim filmi çekilen varmıııııııııııı acıl cvp

maalesef böyle haksızlıklar var hayatta keşke yaşanmasa ama yaşanıyo işte böyle kavruluyoruz hayatta.insan hayatı yada geleceği harcamak çok kolay oysa ne zorluklarla elde ediliyo allaha havaleediyorum o büyük.zaten işten geldiğimden beri bütüm işarkadaşlarım diğer şubedekiler hepsi arayıp nekadar üzüldüklerini belirttiler bubile bana yetti.onları özlicem okadar.

bakalım abla bı doktorum var mersınde oraya gıdecem eger o gerek gorurse yaptıracam ne acılar cektım abla allah ve ben bılırım onunda agrısına katlanırım cunku ılk bebegı normal dogum yaptım sunı sancıyla 10 saat sancı cektım cok zor oldu

inşallah defnecım bakalım kısmet

defnecim gel gelelim sana kimseye bırakmaz elbettt gösterirr rabbimmin merhameti sonsuzdur inan senin adına cok üzüldüm demekki hayrınaymışki olmuşşş gerşeyde bir hayır var demek lazımmm ben erkekn kalktım ama giremedim eşim vardııı daha kahvaltı bile yapmamışımmm sakınüzülme üzülürsen kendini yıpratırsın inann rabbim cıkaracak hatta bak sana bişi diyimmi patronun seni arıcak geri cagıracak ve özür dilecekkk 🙂 üzülme