Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Güzelim bende senin gibi iş yerinden çantamı alıp çıkanlardanım.Hatta eşim hep dalga geçer.Bir iş yerinden de normal ayrıl dişimi kırıcam die
Ne yapayım kardeşim insanlar menfaat düşkünü.Benim çalıştığım amirim olan kadını iş yerinde kimse sevmezdi.İş yerinin sadece istanbul lokasyonu 800 kişiydi ve bir kişi bile sevmezdi onu.Ben 3 yıl sabrettim.Çok kavga ettik.Hep genel müdürüm benim gitmemi engelledi.En son çıkarken bile kalmam için ısrar etti.Bende o zaman bir kanama yaşadım ve bizde bebeğimizi kaybettiğimizden şüphelendik.Doktora gittik.Doktora 4 gün sonra gidince anlamam mümkün değil geç kalmışsınız dedi.Benimde elim ayağım titremişti.Hatta toplantıda önüne ajandamı fırlattım yeter artık die.Bağırıp çağırıp çıktım.İlk defa o kadının gözünde korku gördüm.İçimin yağları eridi.Tüm haklarımı emeklerimi o kadın yüzünden bırakıp çıktım.Allahından bulsun.Eşim de başka bir iş arama çocuk yapalım dedi.Ozamandan beri çocuk planı için evdeyim.Şimdi eşim iş değiştirdi.Çok şükür çok daha iyi bir pozisyon ve işe başlıyor.Şimdide taşınmamız lazım.2 hafta sonra taşınıyoruz.Korkuyorum bende ya bu süreçte hamile kalırda bir zarar gelirse diye.Neyse yani diyeceğim o ki insanlar menfaati olmadığı sürece kimsenin göznün yaşına bakmıyor.Allahlarından bulsunlar.En büyük adalet onun kapısı.

evet abla takmıyorum artık olursa olur olmsa artık tedavı artık teknolojı ıyıce ilerledı ne yapalım kısmet hersey agladım bı okadar ama ne degıstı deım rabbım herseyın hayırısı versın verende o alanda o elbet olacaktır zaman dıyorum artık gereken herseyı yapılacak ıste dınlemıyorum artık kendımı

evet cm yok takmıyorum artık yanı bu ay hıc takmadım kısmet hersey dedıgın gıbı bıraz uzuldum ama uzulunce gelmıyor yaa bakalım saolsın dıleklerın ıcın

canım çok geçmiş olsun sen ne kadar süredir bebek düşünüyorsun..bende 2 yıla giricem..bebiş yok🙁doktor son gittiğim ayda bana aynını dedi.rahim filmi..bu ay ilaç tedavisi dedi.hamişlik olmazsa bende rahim filmi çektiricem.🙁(Allahım inşallah gerek kalmazda çektirmem...

Hah şöyle kendine gel, bak evet hepimizin ortak amacı burda bebek sahibi olmak, ama bu kadar takınca zaten olmadığı gibi birde kendimizi yıpratlaktan başka bir şeye yaramıyor, olacaksak rabbim ol demişse zaten oluyor, onun dışında bir ne yaparsak yapalım lafı güzaf, yaşayacak çok şeyimiz var canım hayatta, en anzından bu arada onlardan keyif almaya çalış 🙂

ben çektirdim geçtiğimiz ekim ayında hiç acım olmadı çok şükür çok hafif kasıklarımda oldu o kadar..

Evet bende 2009 da çekilmiştim, birkaç gün biraz ağrı oldu regl ağrısı gibi biraz da ilaç geldi akıntı şeklinde ama geçti, korkulacak bir şey değil ama anestezili yaptırırsan senin için daha iyi olur, biraz stres oluyor insan, yani ben olmuştum 🙂