Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Defne canım geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. Ayrıca sana yapılan haksızlık döner dolaşır kendilerini bulur unutma.

slm kızlar geveze cnm allahım kucagına almayı naısp eylesın cok sevındım cnm benım
kızlar carsamba gunu dokt gıttım kıstım ıcın doktor acıkcası bıraz benı korkuttu gıttıgıe pısman oldum desem yerı var.bırseye cok sevındım kıstım 4 aydan allahın ısı ıste 10 mılım kuculmus suan 4ç2 olmus ama doktor tuplerın bı rahım fılmı cekılmenlazım dedı bırde alttan muane edınce ufak bı kan geldı ufak yara olmus dedı belkı cınsel ılskıden de olmus olabılır dedı tuplere bakılacak eger hamıle kalmassam ınsallah hamıle kalırımda bunlara gerek kalmaz canımı cok sıktı eve geldım agla agla oldum anneme soledım mersınde bı doktorum var ılk bebeısın doktoru ona gıdecem hayırlısıyla bakalımesımde hemen gonderırım dedı sen aglam dedı cnm onun yuzune bakmaya bıle utanır hale geldım hıc adet belırtısı yok sadece kasıklarım agıryor gunum gecene kadar da bısı yapmayacam

defnecim herşeyde vardır bi hayır belkide hamisndir ve dinlenerek geçirirsin hamileliğini eğer değilsende dha iyi çalışma perfonmansı olur yani olumlu düşün canım bende 5-6 yıl özelde çalıiştım çok değişik insanlarla karşılaştım insan çok üzlüyor haksızlık çok zor bi durum ama herşey olacağına varır cnmmm sen kendini sıkma çünkü biliyorsun bu dönemde psikoloji çok önemli...