Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

oyoy negüzel isimler bulmuşsun öyle🙂hoşgeldin sugar.burda hepimizin kendimiz içinde birbirimiz içinde temennimiz bu.inşallah hepimiz mutlusona ericez🙂
ne tatlı heyecanlar dimi.karnına düştüğü andan itibaren onun heyecanı bitmezki hiç test sonucunu beklerken ilk görmeye gittiğinde,kalpatışlarını görüceğin zaman,cinsiyeti belli olacağında.....doğumdan sonrasını saymıyorum bile.şu bebekler yokmuuu hayatımıza girdikleri andan itibaren heyecan ve neşe kaynakları🙂dualarımız seninle inşallah herşey yolundadır tatlım🙂
selamlar ablacım senin için negüzelmiş öyle hep güzel şeyler doğuyo🙂valla hamişlerden çok umutluyum onların içine doğuyorsa vardır bişeyler derim hep🙂tuna abla,esin şimdide sen.belkide hamile değilim buda hiçbirşeyin sonu değil ama sizden böyle şeyler duydukça dahada umutlanıyorum heryanımı heyecan kaplıyo bunu yaşamak bile harika bişey.heyecansız hayat olurmu🙂seviyorum siziiii...
demek artık iyice anneeee ben burdayım diyo küçük mercimek🙂hadi hayırlısı bakalım.inanın kendimden çok hamilelere dua ediyorum bizim zaten yok elbet birgün olacak ama şuan yok.ama allah sizin göbüşünüze koydu melekleri o heyecanı yaşadınız birkere onu hissettiniz oyüzden hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah sımsıkı tutunsunlar size bebişleriniz🙂
evet ya hazirancım bende öyleyim koca ay geçiyo 3-4 gün geçmiyo🙂
Üzülmedim de kızlar, sadece biraz duygusallıştım sanki, öyle üzerime bir ağırlık geldi, sanki dokunsan kırılcakmışım gibi 🙂
Hayırlısı rabbimin vardır bir bildiği ..
negüzel ablacım ağzından tevekkül eksik olmuyu bu sabrının karşılığını alıcaksın tabikide allah büyük:9
olabiliiiiirrrr neden olmasın🙂olabilirde sen şartlama kendini böyle sakın dinleme oranı buranı güzelim benim çok yorucu oluyo böyle ben bir sene dinledim faydası yok🙂o kendiliğinden geliyo bazen hiiiç hissettirmiyo belki süpriz yaparlar bizlere🙂

bua y hiçç içimde umutt yokk şartlamıomm dünn rahatsızlanınca size söyliyeyimm dedimm 1 2 saat öle devamm etti ama koçişimm diyoo sen hamilesinnn gelip karnımıı seviyooo
diyoo tuttu kesinn bu ayyy

Ah canım inşallah görürsün.Ne güzel heyecanlar bunlar.Allah ikinizede sağlık versin.iyi haberlerini bekliyoruz.

Allahımmmmmmm ne güzel haber bu.Bak çok beklediğin meleğin geldi artık.Annesi çok dikkat et kendine.

DEFNEMMMM 🙂 Canım yüzün kadar dilinde çok tatlı sağolasın bitanem allahım en kısa zamanda sizlerede tattırsın bu duyguyu yarın 6.hafta bitiyor ve bütün belirtiler dahada yoğunlaştı özellikle mide bulantısı ve uyku bir fiil kafamı koyduğum heryerde uyuyabiliyorum çok ilginç normalde yatağımda bile zor uykuya geçerim eşim sen 9 ay boyunca uyuycanmı diyor garibim 🙂 yok 3 ay sonra biter sanırsam diyorum inanmıyor 🙂 bunlar çok güzel şeyler aslında bebişim ben burdayım diyor ve kendini unutturmuyor 🙂