Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

🙂🙂🙂🙂🙂🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂🙂🙂🙂🙂🙂

1.salkım........................... şubat
2.sheker_shey..............şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.tuvanna........................15 şubat???
2.pnr79.............................19-20 şubat
3.mawişimbebekistiyor.....20şubat
4.çölmeleği......................21şubat
5.elif_ecrin.......................22 şubat
6.AuSSie-AnGel...............23 şubat
7.mavikedi.......................24 şubat

8.tunaa...........................24-25 şubat
9.elçin&su......................26 şubat
10.beklenenbebiş...........29 şubat
11.best_dream................6-7 mart
12.haziran 13...................6-7 mart
13.pirenses......................12 mart
14.aymelek........................?????
15.geweze.........................13 mart

Anammmmmmm bende girmişim bu topiğe🙂🙂Ayyy valla RABBİM büyük.Dilerim RABBİMDEN bebek isteyen herkes bu topikte olur.Kurban olduğum rabbim en hayırlı bi şekilde versin sizlere de canlarımmm bnmmm.Sizler bnm hamişlik haberime çooooooooook mutlu oldunuz,beni çoooooooooook ama çoook sevindirdnz,Size de RABBİM gönlünzce bir evlat versin.GÖRELİM MEVLAM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER.salkımcım bu arada bebeğimz dünyaya sağlıklı bi şekilde gelirse eğer ekim sonu kasım ilk haftası gibi oluyo sanırım🙂Bakalım hayırlı bi şekilde gelsinler meleklerimiz

canımcım listemizde değildin ama hep beraberdik hamişliğini ilk duyanlar olduk çok sevindim çok ...rabbim hamişlerimize bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin kocaman öpüyorum

Ayyy canım inş.Kurban oldugum Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin .Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Nasıl gidiyor hamilelik canım neler yapıyorsun 🙂)) melek dostlarım dualarım sizlerle canlarım benimmm..

Kızlar bu ay beni de ekler misiniz. 28 Şubat da benim tarihim

dermansız aramıza hoşgeldin.uğur getirirsin hepimize inşallah.her derdin bi dermanı mutlaka vardır.allah büyük hepimizin miniş dermanları hayırlısıyla gelicek inşallah.tuvanna nerelerdesin inşallah adet olmayıp hamişsindir ve liste sırayla hamişlerle dolar.dualarım hepimizle rabbim hepimize hayırlısıyla kuzucuklarımızı gönderir inşallah!amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn!