Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hay maşallah listeye bakın ya ne berektli aylar bunlar böle....hamiş arkadaşlar bol bol dua etsin bizlere de bizler de meleklerimize kawuşalım...rabbim her şeyin hayırlısını wersin....
amin bitanem dualarımız hep sizinle her seferinde allahım inşallah günü gelen meleklerimizden bebiş haberi alırız diyerek giriş yapıyorum topiğe yazın bereketide bol olur daha çookkkkkk bebiş haberleri alıcaz eminim 🙂

Çitosum geçmiş olsun canım, hayırlısıyla atlatırsın inşallah misafirlerini... lalezarım kısmet ne dıyelım hayırlısı Allahtan bi sonraki aya artık umutlarımız üzme kendini sakın.
Allahım bıze de hayırlı güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahhh. Bu son 3-4 gun kala beklemek çok zor oluyor...

Canım sağol nasıl olayım işte adetimi oldum paşa paşa 🙂
Geçmiş acayip geçiyor arkadaşlıran hızıra yetişmek mümkün değil haklısın 😀

haziran13 sen nasılsın görüşmeyeli canım 🙂

iyiyim canım. işe git eve gel ugrasıp duruyoruz işte🙂 Pek dusunmeye vaktım olmuyor bu açıdan iyi oluyor aslında🙂
senin de misafirler varmış sanırım, aman kendini yorma sakın minik maviş yorulmasın, dinlen sen onlar da yardım ederler sana zaten , hamile hamile çok ugrastırmazlar seni🙂

üzüldüm 🙁 ama sıkma canını nolur vardır bir zamanı gelicek elbette bebişin sadece biraz bekletiyor annesi dileğim en yakın zamanda allahımın sizlerede nasip etmesi 🙂

Üzülmedim de kızlar, sadece biraz duygusallıştım sanki, öyle üzerime bir ağırlık geldi, sanki dokunsan kırılcakmışım gibi 🙂
Hayırlısı rabbimin vardır bir bildiği ..

Son düzenleme:

İyi hadi hayırlısı olsun tatlım, düşükten sonra vücudun kendini toplaması biraz sürüyor canım, 3 ay falan korunun demişti dr banada, istersen en azından 2 ay bekle tatlım senin için daha iyi olur değil mi ..

abla zaten gebe kalmam üç ayımı alıyo iki kere adet oluyorum üçüncüde kalıyorum diğerlerindede hep öyle oldu.oyüzden bikere adet görüyüm başlıcaz.rabbim nezaman uygun görürse artık.inanırmısınız içimde hala bi parça umut vardı düşmediğine dair dedim belki.ama görünmedi işte hayırlısı böyleymiş.bende senin gibi oldum lale abla kırgınım dokunsalar ağlıcak kıvamdayım ama nasip diyorum.buda geçicek bende yeni umutlara yelken açıcam.sanada üzülme demicem insan istemesede üzülüyo.allahım en yakın zamanda çitoşumla sanada nasip etsin inşallah.