ben burdayım eşim geldi cıkacamm şimdi senin cok güzel bir günde regl allahın kapısı acık oldugu gün bak olmucan rabbim ogün sana hediye verecek bak görrr burcemmm dersin orji dedi
neyse kubane ben kacar nice hamiş haber alma dilegiyle esin ablaaaaaaaaaa seni seviyom ama koçişin duymasın vallahi döfer karısını sefiyom die sarı gelinim senide seviyom sende öleme tuna ablam senide sende söleme maviş ablam seni sefiyom ama sende söleme okk cok merak ediyom maviş ablam hamişlerimiz cogalıyor
ben burdayım eşim geldi cıkacamm şimdi senin cok güzel bir günde regl allahın kapısı acık oldugu gün bak olmucan rabbim ogün sana hediye verecek bak görrr burcemmm dersin orji dedi
ay ne güzel herkescikler hamiş. bende istiyom şöyle eli yüzü düzgün bir bebiş. deminkende söyledim adı ekin olsun kızımın erkeğin toprak. ben normal olmuyorum tüp bebek deniyorum. hayırlısı olsun hepimize
Gewezecim hayırlı olsun bitanem. allah tamamına erdirsin. Çok bekledin ama bekledıgıne degdi bak geldi minik yavru🙂 Kendine dikkat et, darısı tüm isteyenlern başına.