Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

gülparem bir hafta oldu derken? Yumurtlamayı geçeli mi adeti mi anlamadım ben ?

mrb hamiş melegim
konuşalım ablacım benimde eşim evdeydi gitti gene yanlız kaldım 🙁 alıştım nede olsa ne yapalım başa gelen cekilirrr ayy cok üzüldüm gelmişsin ben yoktum ya uff 🙁 :küstüm:

küstüm ben size gidiyormm benn hade allaha emanet olun hepiniz kıslar hoşçakalınnnn artık yrn grşrz oda belkii😀 düşünmem lazım sizi affede bilirsem gelirimmm

küsme sen bize melegim biz sensiz ne yaparız ahh keşke sitede olsaydım ama eşim pc kulandıgımı bilmiyor hatta yakında dükkan acıyor pc oraya götürecek 🙁 ben giremicem bidaha 🙁 yaa düşündükçe cıldırıyom ufffssss

ewt benimde öyleydi ordan anlamıştım ama benim bir kaçgün kalmıştı adetime hatta geçmişti.benim adetim düzensizdi oyüzden beş gün geçince yapmıştım test sende sabret bekle inşallah hayırlısıyla hamilesindir.

bitanem anlıyom ama böle yapma saglıklı düşün saglıklı olsun inşallah göbüşündedir üzülme dokunmada aklından cıkar bunlarııı olacak inşallah inşallah duam seninle inann sana dua ediyom inşaallah hamiş haberini alırsın canım inşallah kendimden cok istiyomm
vede kasıklarım çok sert kaç günden beri hani insanın curcuru gelirde kasıklarına baskı yaparya öle bi rahatsızlık var kasığımda nolur hemen cvp yazın meraktan ölcm hamişler