Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Anaaaaaaaaaa noldu be kendi kendine attı yazım yarım kaldı 🙁 Neyse.Topice giriyorum sayfaları geri geri okumaya başlıyorum.Sonra sonuncuya bir dönüyorum.2 sayfa daha yazılmış.Onlarıda okurken aşağı bakıyorum.İçerde kim var kim yok die.Herkes var ama herkes okuduğu için tek kelime yazamıyor
meraktan ay neler olmuş die hepsini okumadanda yapamıyoruz.Bağımlılık bu resmen

evimi temizledimmm simdide yemek yapacammmmmmmmmmm offfffffffffff ne zormuşşşşşşşşşş yaaaa annemin değerini şimdi daha ii anlıyorummmmmm🙂
hakikaten annelerimizin ıymetini onlardan ayrılınca anlıyoruz.hakları hiçççççççççççççç ödenmez. akşama kadar ayakta kalıyorlar.rabbim onlara uzun ömürler versinde hep bizimle kalsınlar.....

burçem bi de çalışanları düşün canım. biz bu ev işlerini çalışmanın üstüne işten gelince yapıyoruz ama iyiki de iş var yoksa canımız sıkılırdı valla.
ah canım ben sizi çoook takdir ediyorum zatennn

Hayırlısı canım, sağlık herşeyden önemli tabikide, ne ameliyatı oldun bu arada geçmiş olsun canım 🙂

Çalışıyorum canım ya. Bu aralar bahar yorgunluğu var üzerimde. Böyle eski enerjim yok. Lalezarcım sende çalışıyosun değil mi arkadaşım.

Evet canım çalışıyorum sende bizim kervandansın, hem ev hanımı hem iş hanımı 🙂

Tatlım bilmiyorum ama çokda öyle düşünmüyorum, sadece minik bir umut işte, ZÜĞÜRT TESELLİSİ belkide 🙂

evet öyle bebegim . bu topik bagımlılık yapiyor imsanda tedaviside yok muş..Dp81

ay hiç öyle olru mu hiç. en ufak bi bile umut bizim çokk önemli. ümidini hiç kesme

yasemin takdir ettiğin için teşekkürler bazı kişiler ev hanımlığı daha zor diyo ya hiç anlamıyorum onları. en azından bugün olmazsa işimi yarın veya başka zaman yaparım diyolar ama bizim öyle bi şansımız yok ne zaman fırsat bulursak o zaman yapmak zorundayız. çok şükür halime mesleğimi çok seviyorum tam bayan mesleği zaten iyiki de öğretmenim diyorum hep. sen nasılsın çalışmalar nası gidiyo canım?
lalezarcım özelden mesajı okudum cevabın için sağol tatlım.

Son düzenleme:
vallahi bende evlendikten sonra 3 sene çalıştım.Zor oluyordu tabi eve gel yemek yap.Hafta sonu temizlik.Sağolsun eşim çok yardım ederdi bana.Ama şimdi 7 aydır evdeyim.Canım sıkılmıyor dersem yalan olur.Fakat evde olduğun zamanda yapacak çok iş buluyorsun kendine yine yoruluyorsun yani.Pek birşey değişmiyor.İkisinide yaşayan biri olarak böyle düşünüyorum.

Çalışıyorum canım ya. Bu aralar bahar yorgunluğu var üzerimde. Böyle eski enerjim yok. Lalezarcım sende çalışıyosun değil mi arkadaşım.

ay hiç öyle olru mu hiç. en ufak bi bile umut bizim çokk önemli. ümidini hiç kesme

Düşük yaptığımda da buna banzer şeyler yaşamıştım da o yüzden minik bir ışık var sadece içimde canım 🙂

Rica ederim canım 🙂

Kesinlikle hem çalışıp hem ev hanımlığı gerçekten zor, yani bide biraz da pimpirikliysen artık iş de iş başka birşey düşünemiyor insan, birde bunun üzerine ben açık öğretimde okuyorum düşünün halimi artık 🙂