Anaaaaaaaaaa noldu be kendi kendine attı yazım yarım kaldı 🙁 Neyse.Topice giriyorum sayfaları geri geri okumaya başlıyorum.Sonra sonuncuya bir dönüyorum.2 sayfa daha yazılmış.Onlarıda okurken aşağı bakıyorum.İçerde kim var kim yok die.Herkes var ama herkes okuduğu için tek kelime yazamıyor
meraktan ay neler olmuş die hepsini okumadanda yapamıyoruz.Bağımlılık bu resmen
hakikaten annelerimizin ıymetini onlardan ayrılınca anlıyoruz.hakları hiçççççççççççççç ödenmez. akşama kadar ayakta kalıyorlar.rabbim onlara uzun ömürler versinde hep bizimle kalsınlar.....
iş bulmuştumm kendimee iş bulduğumm günn de ameliyat olacağimi söledi dr bendeki böle bi şans iştee🙂 ee hayliyle çalişamadimm simdide çocuk çalişmalarına başladımm
temmuzdada memlekete gitmeyi düşünüyormm zatenn ozamna kadar bebiş olmazsa temmuzdan sonra çalişmayi düşünüyormm
rabbim sanada saglık sıhhat versin melegim. ne şanslısınki tatlım bebeginin içinde odugunu doya doya yasaya biliyorsun bunu da düşün oda senle birlikte yaşıyor büyüyor....:bebegim:
canımadetinin 2. 3. günündesin galiba belirtilerin halada devam etdiğine göre hamiş olma yolunda ilerliyorsunnn.inşallah melegimmm🙂
çok geçmiş olsun ablacıgım.allahım sana şifa versinnnn
Anaaaaaaaaaa noldu be kendi kendine attı yazım yarım kaldı 🙁 Neyse.Topice giriyorum sayfaları geri geri okumaya başlıyorum.Sonra sonuncuya bir dönüyorum.2 sayfa daha yazılmış.Onlarıda okurken aşağı bakıyorum.İçerde kim var kim yok die.Herkes var ama herkes okuduğu için tek kelime yazamıyor
meraktan ay neler olmuş die hepsini okumadanda yapamıyoruz.Bağımlılık bu resmen
yasemin takdir ettiğin için teşekkürler bazı kişiler ev hanımlığı daha zor diyo ya hiç anlamıyorum onları. en azından bugün olmazsa işimi yarın veya başka zaman yaparım diyolar ama bizim öyle bi şansımız yok ne zaman fırsat bulursak o zaman yapmak zorundayız. çok şükür halime mesleğimi çok seviyorum tam bayan mesleği zaten iyiki de öğretmenim diyorum hep. sen nasılsın çalışmalar nası gidiyo canım?
lalezarcım özelden mesajı okudum cevabın için sağol tatlım.
vallahi bende evlendikten sonra 3 sene çalıştım.Zor oluyordu tabi eve gel yemek yap.Hafta sonu temizlik.Sağolsun eşim çok yardım ederdi bana.Ama şimdi 7 aydır evdeyim.Canım sıkılmıyor dersem yalan olur.Fakat evde olduğun zamanda yapacak çok iş buluyorsun kendine yine yoruluyorsun yani.Pek birşey değişmiyor.İkisinide yaşayan biri olarak böyle düşünüyorum.
iş bulmuştumm kendimee iş bulduğumm günn de ameliyat olacağimi söledi dr bendeki böle bi şans iştee🙂 ee hayliyle çalişamadimm simdide çocuk çalişmalarına başladımm
temmuzdada memlekete gitmeyi düşünüyormm zatenn ozamna kadar bebiş olmazsa temmuzdan sonra çalişmayi düşünüyormm
rabbim sanada saglık sıhhat versin melegim. ne şanslısınki tatlım bebeginin içinde odugunu doya doya yasaya biliyorsun bunu da düşün oda senle birlikte yaşıyor büyüyor....:bebegim:
canımadetinin 2. 3. günündesin galiba belirtilerin halada devam etdiğine göre hamiş olma yolunda ilerliyorsunnn.inşallah melegimmm🙂
çok geçmiş olsun ablacıgım.allahım sana şifa versinnnn
yasemin takdir ettiğin için teşekkürler bazı kişiler ev hanımlığı daha zor diyo ya hiç anlamıyorum onları. en azından bugün olmazsa işimi yarın veya başka zaman yaparım diyolar ama bizim öyle bi şansımız yok ne zaman fırsat bulursak o zaman yapmak zorundayız. çok şükür halime mesleğimi çok seviyorum tam bayan mesleği zaten iyiki de öğretmenim diyorum hep. sen nasılsın çalışmalar nası gidiyo canım? lalezarcım özelden mesajı okudum cevabın için sağol tatlım.
Kesinlikle hem çalışıp hem ev hanımlığı gerçekten zor, yani bide biraz da pimpirikliysen artık iş de iş başka birşey düşünemiyor insan, birde bunun üzerine ben açık öğretimde okuyorum düşünün halimi artık 🙂