buarada kıslar ya hamişlikte baş ağrısı var ama bende öle bir baş ağrısı varki arada bir 5 saniyelik zonklama var ve sonra tekrar kayboluyo tam bi ağrı değil yani sonra tekrar başlıyo 5 snyelik ve geçiyo yaşayan ve belirti olarak yaşayan varmı ?
esincimmm bendede çok oluyor seninki gibi şidettli girip çıkmıyor ama uzun süreli oluo ve sanki kafam kopucak gibi oluyor hamilelikten önce böle bişi yoktu...
buarada kıslar ya hamişlikte baş ağrısı var ama bende öle bir baş ağrısı varki arada bir 5 saniyelik zonklama var ve sonra tekrar kayboluyo tam bi ağrı değil yani sonra tekrar başlıyo 5 snyelik ve geçiyo yaşayan ve belirti olarak yaşayan varmı ?
ozaman norml allahtan benimki saniyelik öle uzun sürmüyo ama gün içerisinde çok fazla karşılaşıyorum ağrıdan duruyorum yerimde öle söyliyim yani napalım artık herşeye alışıcaz herşey onlar içinn
aman be canım ne yapacaksın kaynanayıı 😀 ama olsa ii olurdu kimm bilir herşeyde var bir hayır allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun ama inan ki herşeyde var bir hayır olsalardı belki çok zor durumlarda kalacaktın belkide bu sana bir işaret allahın sevdiği kuluymuşsun canımm....
kızlar hepinize merhabalar. nihayet bu sayfaya ulaşabildim tam okudum diyorum sayfa sayıları artıveriyo.
esincim beni merak ettiğin için çok sağol canım. 3 günüm kaldı ama daha test falan yapmadım. cumartesi eşimin doğum günü eğer olmazsam o zaman yaparım hem biraz daha bekliyim ona süper bi hediye olur eğer varsa.netleşsin diyorum. sen ve minişimiz nasılsınız bakalım?
lalezar belki de hamişsin kız test yapsana hadi.
senlin senin dediğin gibi her ay tüm göğsüm ağrırdı ama bu ay göğüs ucum acıyo ve ağrıyo. sanki adet olcak gibiyim de hayırlısı bakalım inşallah.
orji sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar bakalım?
sarıgelin sizin bebiş eşine doğum günü hediyesi olmuş galiba inşallah bizimki de öyle olur canım. sen ve tatlışımız napıyosunuz bakalım?
Kızlar bu baş ağrısı adetli ikende oluyor, hormonların değişmesi bu ağrılara neden oluyor, korkulacak bir durum değil ama can yakıcı elbette inşallah geçen tatlılarım 🙂
sağoln mavikedim evet öyle oldu tam da eşimin doğum günü yumurtlama günümdü ve oldu 🙂) allah sizlerede nasip etsin inşallah.. bizim bebiş iyi maşallah annesine pek sıkıntı vermio şimdilik sağlığıda yerinde inşallah hep böle iyi gider diyorum hamişlik...
orji sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar bakalım?
sarıgelin sizin bebiş eşine doğum günü hediyesi olmuş galiba inşallah bizimki de öyle olur canım. sen ve tatlışımız napıyosunuz bakalım?