Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

daha bişeycikler yok.doktor kontrolüm cumartesi.o günü beklıyorum heyecanla.bakalım.inş güzel haberler alır.her sey yolunda oldugunu görür ve bebişimin kalbini duyarımmm.
hadi hayırlısı ablam duan seninle

anammmm baya kalabalık olduk canımmm 😀 herkeşler burdaymış yahuu😀 5 hamiş 4 hamiş adayıda burda maşşalah maşallah böle aktif bi form olmak ne ii ne iii hohhohhoh hadi bağalımm😀 😀
ewt manşallahhh manşallahhh fırsattan istifade dua ediyom bende dilek diliyomm

hoşbuldum canım kuşummm 🙂))) hadi kaynatalımmmm

kaynatalım
ama fazla kaynatmayalım yanarız sonra vallahi

lalecim sen yine kendini çok fazla kaptırma olursada süpriz olsun sana canım sonra üzülürsen kıyamam sana ben tamam mı canım benim öle belirtide fazla takma belkide adetin bahardan dolayı azdır sonunda üzülmeni isttemem canımm

anammmm baya kalabalık olduk canımmm 😀 herkeşler burdaymış yahuu😀 5 hamiş 4 hamiş adayıda burda maşşalah maşallah böle aktif bi form olmak ne ii ne iii hohhohhoh hadi bağalımm😀 😀

Evet evet sarışekeril bende uzun zamandır böyle bir kalabalık topicda bulunmamaştım, MERCİMEK SEVDALILARI da böyle idi bir aralar, ama orda artık hamiş olmayan bizim gibi tek tük kimse kaldığı için boşaldı orası 🙂

Yok canım ben 3 senedir böyle şeyleri çok aştım sen meraklanma sarışekerim olumsuzda olma olumluda olsa çok aşırı tepkim olmaz tatlım benim 🙂

🙂)))) ewet çok gü<zel bi söz ama nazar değmesin benimkide zararsız evlendik evleneli evime bilem gelmedi artık iyimi kötümü bilmem 🙂