defne defne Hamiş Melek 26 Nisan 2011 #6.591 gülparem' Alıntı: defne bana dua et nolur yarn hamile olduğumu öğreniym çok heyecanlıyım.. Genişletmek için tıkla ... ya neyse dediklerimi boşver sen kararlısın yaptır tatlım testi🙂inşallah allahım büyük eğer bişey varsa pozitif çıksın üzülme sonra .inşallah
gülparem' Alıntı: defne bana dua et nolur yarn hamile olduğumu öğreniym çok heyecanlıyım.. Genişletmek için tıkla ... ya neyse dediklerimi boşver sen kararlısın yaptır tatlım testi🙂inşallah allahım büyük eğer bişey varsa pozitif çıksın üzülme sonra .inşallah
defne defne Hamiş Melek 26 Nisan 2011 #6.592 dularım seninle gülpare inşallah sevindirici haberleri verirsin bize.inan çok seviniriz🙂
gülparem Hamiş Melek 26 Nisan 2011 #6.593 defne defne' Alıntı: dularım seninle gülpare inşallah sevindirici haberleri verirsin bize.inan çok seviniriz🙂 Genişletmek için tıkla ... çok saol canm yarn yaptırıym eğer belli olmazsa test alırım adetme 1gün kala onu yaparm
defne defne' Alıntı: dularım seninle gülpare inşallah sevindirici haberleri verirsin bize.inan çok seviniriz🙂 Genişletmek için tıkla ... çok saol canm yarn yaptırıym eğer belli olmazsa test alırım adetme 1gün kala onu yaparm
defne defne Hamiş Melek 26 Nisan 2011 #6.594 herkese iyigeceler fıstıklar ben kaçıyorum rüyanızda beni görün emi🙂
yesi Hamiş Melek 26 Nisan 2011 #6.595 şekerlerrr çalışma esnasında hiçç kasıkları şişermiş gibi hisseden varmıı...baskı yapıyo gibi ???
yesi Hamiş Melek 27 Nisan 2011 #6.596 lütfeynnnnn cevapp..hamiş olanlar...hamiş adayları....🙂)kimse yok kiii🙂
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 27 Nisan 2011 #6.597 defne defne' Alıntı: gülegüle size esin ve orji🙂esincim demek bebşinde göbüşünde büyüyo canım negüzel kocamaaaan olsun inşallah🙂orji esinin hersözü bilimsel nitelikte bak ikimizde dinleyelim onu🙂hepinizi öptümmm byee Genişletmek için tıkla ... ewt esinimi dinleyelim canım hayırlısı nezamnza ozamn canım gülparem' Alıntı: elimden gelse takmıycam çatlağım ama olmuyo delircem yaa o hamileliktenmi bu hamileliktenmi adetm yaklaşınca böle oluyorm RABBİM kimseyi bekletmesin bebişlerle doldursun isteyenlern kucağını 11 ay oldu bişey yok aaaa çıldırcam Genişletmek için tıkla ... haklısın ama demekki zamnı degil gülparem inşallah canım duam seninle böle takıp stres yapma emi bitanem benim sakin ol vermiştir rabbim göbüşüne bebişini canımmm yesi' Alıntı: lütfeynnnnn cevapp..hamiş olanlar...hamiş adayları....🙂)kimse yok kiii🙂 Genişletmek için tıkla ... ben burdayım ama canım vallahi bir bilgim yok araştır googleden bak birrr
defne defne' Alıntı: gülegüle size esin ve orji🙂esincim demek bebşinde göbüşünde büyüyo canım negüzel kocamaaaan olsun inşallah🙂orji esinin hersözü bilimsel nitelikte bak ikimizde dinleyelim onu🙂hepinizi öptümmm byee Genişletmek için tıkla ... ewt esinimi dinleyelim canım hayırlısı nezamnza ozamn canım gülparem' Alıntı: elimden gelse takmıycam çatlağım ama olmuyo delircem yaa o hamileliktenmi bu hamileliktenmi adetm yaklaşınca böle oluyorm RABBİM kimseyi bekletmesin bebişlerle doldursun isteyenlern kucağını 11 ay oldu bişey yok aaaa çıldırcam Genişletmek için tıkla ... haklısın ama demekki zamnı degil gülparem inşallah canım duam seninle böle takıp stres yapma emi bitanem benim sakin ol vermiştir rabbim göbüşüne bebişini canımmm yesi' Alıntı: lütfeynnnnn cevapp..hamiş olanlar...hamiş adayları....🙂)kimse yok kiii🙂 Genişletmek için tıkla ... ben burdayım ama canım vallahi bir bilgim yok araştır googleden bak birrr
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 27 Nisan 2011 #6.599 hoşbulduk canım bende ilişki arasında şişmemi yok olmuyor canım ama dr bir görün danış
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 27 Nisan 2011 #6.600 anam nerdesiniz millet oh koçişlerinin yanında melodimmmmmmmmmmmmmmm shker_shey tuna ablam esin ablam sarıgelinim defne geveze diger geweze burcem bahar mavişim huris ablam yahu nerdesiniz millet cıt cıt cekirdek cıtlıyonuz bensiz demi yakaladım sizleri yakaladım aaa aşkolsun bensiz hemcik hıh :küstüm: size hıh
anam nerdesiniz millet oh koçişlerinin yanında melodimmmmmmmmmmmmmmm shker_shey tuna ablam esin ablam sarıgelinim defne geveze diger geweze burcem bahar mavişim huris ablam yahu nerdesiniz millet cıt cıt cekirdek cıtlıyonuz bensiz demi yakaladım sizleri yakaladım aaa aşkolsun bensiz hemcik hıh :küstüm: size hıh