ay benim güzel arkadaşım yardımamı gelcekmiş bana🙂sağol canım benim gelmiş kadar oldun.dinleniyorum işte şimli sizinle dinlendiriyorsunuz siz benim ruhumu🙂
ay benim güzel arkadaşım yardımamı gelcekmiş bana🙂sağol canım benim gelmiş kadar oldun.dinleniyorum işte şimli sizinle dinlendiriyorsunuz siz benim ruhumu🙂
kim demişti hatırlamıyorm ama burda birisi demişti idrarı bi bardağa yapyosun 1 2 saat sonra bardağın ortasında toz gibi bişey vardı ben hamileliğimi böle anladm demişti bende bugün yaptım bardağın tam ortasında hani yağlı bi süzgeçle çay dökersinde yağ çayın yüzünde belli olur aynen öle küçücük tozcuklar var gibiydi bu konuda bilgisi olan varmı merak ettm
lalecim inşallah reglin bıçak gibi kesilir üstüne görmedir.inşallahh.bebekyüzlüm çok üzüldüm canım allahım senden çok sevmiş bebeğini demek onu melek yapmış.sakın üzülme en kısa sürede rabbim yine vericek sana inanıyorum.tatucun hadi bakalım sırada kalp atışları kaldı heralde mercimeği görmüşsün hayırlısıyla kucağınada alıcaksın inşallahh.
Canım hayırlısı diyorum her zamanki gibi, stres yapsamda yapmasamda herşey olacağına varıyor, Allahım nasipkısmet etmişse bir bebek sahibi olucaz ama etmemişse elden ne gelir tevekkülden başka 🙂 ama yinede tatlm duaların için Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🙂
Canım ELA'm hastamı oldu ayyy hiç kıyamam ben ona, çok çok geçmişler olsun, Allahım tez vakitte iyilikler versin inşallah ..
Sen başladınmı işe canım, hala izinde misin, rapor falan mı aldın ne yapıyorsun, kim bakıyor ELA'ma, çok çok öpüyorum ikinizide 🙂