Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayyy inşallah yarın dr bi gideliyim bakıyım yumurtlamışmıyımmm inşallah sonrada catlamasına artık ayy hadi ohhh yandan inşallah catlarda takmıyım ben kafaya

haklısın cnm yani yicek gibi bakıo insanlar o nedenle eşim olmadan bi yere gidemiyorum asker kızı olarak alışkınım farklı şehirler görmeye ama en farklı şehir burası geldi bana...
canım sen eşinle nasıl tanıştın hem asker kızısın hemde eşin karakol komutanı???????
ama benim akrın sancım oluyorduuu asla kasıgında olmazdı şuan oturunca bastırıyor sanki böle takılmakta istemiyom uzanınca geciyorrrr
olabilir canım.hormonlar kendini hazırlaması gibi bişey bi ay bi ayı tutacak diye bişey yokkk bence tabii

ay vallahi oku oku bitmedi bıraktım okumayı yoksa size selam bile veremicektimmm🙂selam hepinize.ayy yaseminim beni meraketmiş kıyamam🙂nasılsınız kızlarrr ben bugün izinliydim evdeydim ama temizlik misafir derken inanın fırsat olmadıı

slm ay vallahi dogru sölüyom okuyon anca son sayfaya gelene kadar burdakiler gidiyor kalıyon tek başına vallahi bende başa geliom sonra tekrar gidip okuyom ne yapalım nasılsın ellerine saglık vallahi bende ne yapacam die düşünüyomm yaaa sen nasılsın bakalım