bebekyüzlüm Allah başka acı yaşatmasın umarım kısa zamnda yine bebeğin gelir. bu ilk düşüğün müydü canım? bir de düşük yapmadan önce belirti falan oluyo mu? ay Allah kimseye vermesin.
ben de çıkıyorum kızlar içim kıyıldı bşyler yiyeyim hepiniz AEO öptüm sizleri.... şu an altta ismini gördüğüm herkesin yakında hamiş kalması dileklerimle grşrz🙂
orjii anladım cnım sen yine de uykuna dikkat et, dileklerine tşk. tamam söylerim öperim tunamı da canım. buarada kız herkes seni rüyasında görüyor vardır bunda da bir hayır🙂)
kizlar sohbetinize hicbir zaman doyum olmuyor ama benim cikmam gerek benim bugun sohbetim var hazirlanmam lazim artik eve gelince okurum yazdiklarinizi herkese hayirli gunler diliyorum. Dualarda bulusmak dilegi ile
rüyamda biz kapı komşusuymuşuz benim misafirlerm var evde kaynamgil flan sen koşa koşa giriyon benm eve hamileyim die böle çığlık atyosun elinde gebelik testin var çift çizgiyi gösteriosn bana bak çift çizgi çıktı eşime süpriz yapcam flan dion İNŞ gerçek olur canım yaa ama özeelikle sana baya dua etmştm belki ondandır ama bütün içtenliğimle söylüyorm inş RABBİM rüyam gerçek olurda burda duyarm hamileym çığlıklarını
bebekyüzlüm Allah başka acı yaşatmasın umarım kısa zamnda yine bebeğin gelir. bu ilk düşüğün müydü canım? bir de düşük yapmadan önce belirti falan oluyo mu? ay Allah kimseye vermesin.
evet canım düşük yaparken belitiler var belin kopacak gibi ağrıyor ve kasıklarrrr felaket ağrıyor inanmazsınız ama ben bebeğimi düşürken gördüm ve elime aldımmm yani kızlar kasık ve bel ağrısına dikat edinnn düşük yaparken bazıları bilmemiş bebğim büyümüş ya 6 haftalıktıı öyle işte🙁KÖTÜYÜM GÖRDÜĞÜM İÇİN KEŞEM GÖRMESEYDİM DÜŞERKENN...
evet canım düşük yaparken belitiler var belin kopacak gibi ağrıyor ve kasıklarrrr felaket ağrıyor inanmazsınız ama ben bebeğimi düşürken gördüm ve elime aldımmm yani kızlar kasık ve bel ağrısına dikat edinnn düşük yaparken bazıları bilmemiş bebğim büyümüş ya 6 haftalıktıı öyle işte🙁KÖTÜYÜM GÖRDÜĞÜM İÇİN KEŞEM GÖRMESEYDİM DÜŞERKENN...
canım üzülme ne olur rabbimin yanında peygamber efendimizle oynuyorlardır onlar orda emanet taki bizler gidene kadar üzülme verende allah alanda allah canım ne olurr kıyamm ya 🙁