Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inş bendede aynısı olur ne diyiym 🙂

evet canım haklısın dünya ne garib kimi üzülür kimi sevinir inş en kısa zmanda tekrardan hamile karız ve bidahah bu acıyı yaşamayız canımmmm....alahım hep bizimle olsunn YARABİMMM..

haklısın sevdeciğim allah kimisini alıyor kimini de veriyor işte hepsi onun takdiri, ben de böyle haberler duyunca korkuyorum düşükten hayırlısıyla bi dolsa 9 ayımız🙂 olmadan bebeğim gelse dersin sonra da düşük korkusu işte.. Allah kimseye yaşatmasın.

rüyamda biz kapı komşusuymuşuz benim misafirlerm var evde kaynamgil flan sen koşa koşa giriyon benm eve hamileyim die böle çığlık atyosun elinde gebelik testin var çift çizgiyi gösteriosn bana bak çift çizgi çıktı eşime süpriz yapcam flan dion İNŞ gerçek olur canım yaa ama özeelikle sana baya dua etmştm belki ondandır ama bütün içtenliğimle söylüyorm inş RABBİM rüyam gerçek olurda burda duyarm hamileym çığlıklarını

yok yapmadım vallahi abla benim yemek düzenim uyku düzenim kocam sayesinde bozulmuş vallahi anlamadım gitti yhu
inşallah güzel haberler alırsın gecmiş olsun ablamm

ewt yaradan işte böle güzel şeyleri var yav ben ona aşıgım aşıkk allahıma yaaa herşeyi güzel kötü olanıda ii olanıda binlerce şükürr rabbim yaaa

orjinal ben seni geçen gün rüyamda gördm hani biara kendi resmini koymuştun ya senmiydn onuda bilmiorm da
hayırdır inşallah canım dur resmimi koyayım bakalım benmiumişim hadır anlatbakalım nasıl gördün rabbim hayra yorsunn

seni unutmak ne mümkün fıstık aklımdasın hep🙂)) ay canım yaa çok tşk ederim inan çok tedrginim.

🙂 ewt ben unutulurmuyumm hiç şaka yapmıştım ablalrın sultanıı ya abla tunay bize dua etsin onun duasına inanıyom kabull olurr vallahiii öpp anaklarından böle

ayyy inşallah rabbim hakkınıza hayırlısı etsin belki işarettir inşallah canımm inşallahhh

bugün bebeğimin benden gitiği melek olduğu gün 4 gün oldu canım yani hala etkisinden kurtulamadım inş bende bir an önce hamile kalırım kızlar dua edin banaaaaa ihtyacım varrr...

kizlar sohbetinize hicbir zaman doyum olmuyor ama benim cikmam gerek benim bugun sohbetim var hazirlanmam lazim artik eve gelince okurum yazdiklarinizi herkese hayirli gunler diliyorum. Dualarda bulusmak dilegi ile

Gelince hamis haberlerini okumam dileklerimle gorusmek uzere... herkesi opuyorum