Kızlar kızlar nabersiniz? ben kaç saattir bilg başındayım bi yandan sizi okuyorum bi yandan da face'e foto yüklüyorum iyice birikmişti çok şükür bitti. ee hamiş haberi yok mu? neyse olması yakındır. ben de perş yi iple çekiyorum ya inş meleğim ordadır.
esiinnn canım benim nasılsın? ya dünkü duygularından sonra sana yzmıştım ama görmedin sanırım🙁 adına çok mutlu oldum🙂)
canımmm çok sevindim, kaç haftalık sanırım 6, son adetin neydi senin? ay maşallah göstermiş kendini🙂 haklısın ben de perş gideceğim aynı heyecanı yaşıyorum. 9 mayıs tunamın doğumgünü inş kalp atışlarını da duyarsın canım öptüm🙂)Merhaba meleklerimm 🙂 hayırlı ve bol bebişli haftalar diliyorum 🙂nasılsınız ?henüz yazdıklarınızı okumadım birazdan başlayacağım okumaya önce bir hal hatır sorayım dedim 🙂 çoooookkkk mutluyum dün bebişimi gördüm 🙂 doktorum bugün göremeyebiliriz dedi ama o kendini gösterdi doktorda şaşırdı 🙂valla insan kaçkere anne olursa olsun her seferinde aynı şakilde heyecanlanıyor ve mutlu oluyor allahım tüm isteyenlere nasip etsin ..... 9 mayıstada kalp atışını duycakmışız iple çekiyorum o günü 🙂şimdi yazılarınızı okumak için biraz geriye dönücam gelince görüşürüz öptm 🙂
tatlım benim işin sırrı aşk bebeği olması🙂) çok tşk ederim dileklerine aminnn Allah hepinize nasip etsin🙂günaydın meleklerim.hamişlerim ve göbişlerindeki yavrularınada günaydınnnnnn
yerim ben o tunamıza.ablacgım ya böyle tatlı bi çoçuk nasıl yapılır işin sırrını verde bizde biran evvel hamiş kalalım. yerim ben tatlı yanaklarını. ne şeker bi oğlun var abla.allah saglık ve huzur versin ailenize...şey benide görmüş mü merak ettim 🙂:hhh
iyi olmaya çalışıyoruz melegim.....ya sen....
ablaciğım çok sevindim senin adına.rabbimsağ salim kavuştursun melegine.ay sen gibi sarışın nur yüzlü bi kızın olsun inşallh ablacıgım.çok yakışır mavişimee kız anneside olmak...🙂 🙂 🙂🙂
ayyyyyy ayyyyyyyyyyyyy sevdem benim. çok sagol canım.allahım söyetiyor sana bu güzellikleri. inşallah canım bu hamişim diye bagırmak basip eder allhım...nur yüzlü meleğimmmm🙂
26 26 26
canım benm geçmiş olsun acil şifalar, bebeğin haberini duyarsa bakarsın iyileşir inş🙂)slm kızlar yıne ben kızlar kacak olarak gelıyorum esımın dişi cok fena agrıyor gecenden berı yatmadık okuya okuya dıllerım pişti bıraz ama yawrum cok kotu yaa sabah dıscıye gıttık hemen cumaya kadar bekleyecek cok zor.
Allah sabır versn canım yeni mi kaybettin? inş en kısa zamnda yine hamiş kalırsın.kızlar bana yardım edin... bebeğimi kaybetimmm.. 2.ci düşükten sonra hamile kalan varmııı yada duyannn..alahım inş bu sefer fazla beklemeden bebişimm bana geri gelir tekrar hamile kalmak istiyorumm çok korkuyorumm yine aynı şeyleri yaşarsammyada anne olamazsam diye:🙁🙂
lalem sevineyim mi geliyo 13. hamişşş amanınnnn🙂))Slm kızlar, benim adet her zamankinden az ama devam ediyor, bakalım seyrine göre bakıcam, sabhtan beri ped değiştirme ihtiyacı hissetmedim, normalde iyi gelir yani ala bilmemem
ahh maşallah tatlım Allah tamamına erdrsn, son adetin neydi? benimki sanırım şu an 6 haftalık.kızlar selam dr.gittim dr 4 haftalık daha bişey gözükmüyor dedi 🙁(sadece zar zor mercimeğe benzer bişey gördük bakalım zaman da geçmiyo yaa...
canım çok geçmiş olsun biran önce iyileşir umarımKızlar eşim hasta çıkıyorum yine gelirim
canım belirti şart değil ki? olmayadabilir. sen umutsuzluğa kapılma bende de çok belirti olmamıştı ama şükür meleğim gelmiş hayırlısı olsun.kızlarr benimm regl günüme 1o gün var ama hiçbir belirti yaşamıyormmm bu ayda olmayacakkk herhalde
esiinnn canım benim nasılsın? ya dünkü duygularından sonra sana yzmıştım ama görmedin sanırım🙁 adına çok mutlu oldum🙂)