o konuda bisey bilmiyorum canim ne soylesem yalan olur simdik ama bastirmasan daha iyi olur herhalde. cunku burda bana ablalar hamileligimin en basindan beri karnini sikcak pantolon da etek de giyme diye surekli tembihliyorlardi. Ben hic bakmadim ole hamileligimin basinda. tedbiri elden birakmamak gerek sen cok dukunma istersen
canım geçmiş olsun bende bi kaç gün önce düşük yaptım.bu benim üçüncü düşüğüm ama ilk iki düşükten sonra oğlumu doğurdum.sakın korkma bişicik olmaz dörd düşüğe kadar normal miş.bu yüzden araştırmıyolar bile.inan rabbim ne zaman dilerse ozaman veriyo ama bol dua et dua al.nezaman düşürdün.dualarımız birbirimize olsun bütün melekler duacıyız.bak benim oğlum şimdi 2,5 yaşında.moralini yüksek tut.
kızlar bana yardım edin... bebeğimi kaybetimmm.. 2.ci düşükten sonra hamile kalan varmııı yada duyannn..alahım inş bu sefer fazla beklemeden bebişimm bana geri gelir tekrar hamile kalmak istiyorumm çok korkuyorumm yine aynı şeyleri yaşarsammyada anne olamazsam diye:🙁🙂
hurish ben kasıklarıma bastığımda sertlik var demiştm ya bebişimi bekliormda bakcm die fazla bastırmayın demş bişey olurmu ya ben baya bi inceliom yatıp kalkıp kasıklarma bakyom hala sertlik varmı die
canım inanın sabrımızın ödülü yakın gelecek rabbim bizlere yaşatacak yeterki sabırlı olalım inşallah gelir ama benim belirtim olduda ne oldu piskolojik yaşadım ben burdaki herkesde şahitttt inşallah bebek sendendir canımmm
tuna ablam hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın ablaların ablası ben bi süt içiyim bide yumurta kırıyım acıktım kahvaltı yapmadımda geliom hemen
o konuda bisey bilmiyorum canim ne soylesem yalan olur simdik ama bastirmasan daha iyi olur herhalde. cunku burda bana ablalar hamileligimin en basindan beri karnini sikcak pantolon da etek de giyme diye surekli tembihliyorlardi. Ben hic bakmadim ole hamileligimin basinda. tedbiri elden birakmamak gerek sen cok dukunma istersen
canım öncelikle merak etme inşallah göbüşündedir böle yapma tamm mı düşünmede pek aklına geldikçe başka şeyle oyalan
canım inanın sabrımızın ödülü yakın gelecek rabbim bizlere yaşatacak yeterki sabırlı olalım inşallah gelir ama benim belirtim olduda ne oldu piskolojik yaşadım ben burdaki herkesde şahitttt inşallah bebek sendendir canımmm
inş canımm allah dsesini duysunn ins bu ayy hepimize uğurlu gelirde hepimiz pespese hamile kalırızzzzz adetime yaklaşinca ben sabırsızlanıyomm yoksa diğer günler gayet normolimmm 🙂
bu belirtiler kisiden kisiye degisiyor canim benim. benim mesela midem felan bulanmisti ama normalde de adet olmadan once midem bulanirdi.benim adet belirtilerime benzitordu hamilelik belirtilerim. Kasik agrisi bende felaketolurdu kesin ilac alirdim her adet donemimde ama hamileligimde tam tersi o ay kasiklarimda edet sancisi gibi agrim olmadi daha hafif ara ara bicak saplanir gibi agrilarim oldu. ama goguslerim hem cok sismisti hem de dokunamiyordum. Bi arkadasda ordan anladi hamile oldugumu. ben zaten kendim ogrendigimde de 10 gun gecmisti adetimden. ben gunumun gectiginin bile farkinda degildim yani biliyordum da onu dusuncek vaktim yoktu evimi valizlerimi ne zaman yerlestirdim o zaman dedim ben neden hastalanmadim bu kadar da gecikmez ki diye.