selammmmmmmmmmmmmmm millet ben geldimm nasılsınızzzzz ahanda 3 hamişin arasında gene kaldık dilek dileyin milletttttt sarı gelinim nasılsın hamişim esirkan ablam ya sen nasılsın huris abla sen
selammmmmmmmmmmmmmm millet ben geldimm nasılsınızzzzz ahanda 3 hamişin arasında gene kaldık dilek dileyin milletttttt sarı gelinim nasılsın hamişim esirkan ablam ya sen nasılsın huris abla sen
hurish ben kasıklarıma bastığımda sertlik var demiştm ya bebişimi bekliormda bakcm die fazla bastırmayın demş bişey olurmu ya ben baya bi inceliom yatıp kalkıp kasıklarma bakyom hala sertlik varmı die
Merhaba meleklerimm 🙂 hayırlı ve bol bebişli haftalar diliyorum 🙂nasılsınız ?henüz yazdıklarınızı okumadım birazdan başlayacağım okumaya önce bir hal hatır sorayım dedim 🙂 çoooookkkk mutluyum dün bebişimi gördüm 🙂 doktorum bugün göremeyebiliriz dedi ama o kendini gösterdi doktorda şaşırdı 🙂valla insan kaçkere anne olursa olsun her seferinde aynı şakilde heyecanlanıyor ve mutlu oluyor allahım tüm isteyenlere nasip etsin ..... 9 mayıstada kalp atışını duycakmışız iple çekiyorum o günü 🙂şimdi yazılarınızı okumak için biraz geriye dönücam gelince görüşürüz öptm 🙂
Maviş seni en son gördüğümde hamiş değildin inan şu an çok mutlu oldum Rabbim bebişinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim diğer bebek özlemi çeken herkese nasip etsin kucağınız ve karnınız boş kalmasın kızlar🙂
güünaydın kızlar gününüz apaydın olsun allah hayırlı haberler verdirsin hepinize inşallah lalezarı merak ettim adet görmüşmü acaba.defneden de bu ay ümitliyim.içimde hamile olucaklar geçiyodu bakın hislerimi yazayım.yasemin melodi,orji,geveze,çitos,minik kara böcek bunlar sanki haziranda güzel haber vericekler gibi doğdu içime ama tabiki, bunlar his inşallah hayırlısıyla doğru hislerdir.hepinze hayırlı günler diliyorum ben evimin işine dönüyorum.
ohh ohh içindende gecermişim tşkler arkadaşım inşallah ben bu ay takmıcam diorum aklıma geldikce başka şeyle oyalanıyom başka şey düşünüyom inşallah rabbim bizlerede yaşatırrrr
slm kızlar yıne ben kızlar kacak olarak gelıyorum esımın dişi cok fena agrıyor gecenden berı yatmadık okuya okuya dıllerım pişti bıraz ama yawrum cok kotu yaa sabah dıscıye gıttık hemen cumaya kadar bekleyecek cok zor.
Slm kızlar, benim adet her zamankinden az ama devam ediyor, bakalım seyrine göre bakıcam, sabhtan beri ped değiştirme ihtiyacı hissetmedim, normalde iyi gelir yani ala bilmemem
mrb ablacım nasılsın inşallah olmazsın regl böle az devam eder ve üstüne görüyorsundur ve inşallah öle degilde yerleşme kanamasıdır rabbim inşallah göbüşüne yerleşmiştirdir minişi
oh ohh manşallah ablam saglıklı huzurlu büyün bakalım allahım nazarlardan saklasın bizlere dua etmeyi unutmayın bizde iiyiniz ne olsun bebek çalışmaları devam ediyor öle takmamayada calışıyom artık rabbim hayrımıza nezamansa ozaman içinden gecen isimler varmı bu mayıs ayında hamişlerimiz kimler olacak die bir fikrinn ablacım ???