Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selammmmmmmmmmmmmmm millet ben geldimm nasılsınızzzzz ahanda 3 hamişin arasında gene kaldık dilek dileyin milletttttt sarı gelinim nasılsın hamişim esirkan ablam ya sen nasılsın huris abla sen

ohh ohh manşallah senin kızın kendini şimdiden gösterdi demek nazlı degilmiş oh manşallah inşallah kalp atışınıda ve size el salladıgınıda görürrsünüz ablam benimm

sagul arkadaşım güzel dileklerin için

mavişimm çok sevindim canım , biz de yaşarıs bu guzel duyguları inşallah tez vakıtte🙂
amin arkadaşım inşallah rabbim sabrımızın ödülünü tez zamanda verecek

ohh ohh içindende gecermişim tşkler arkadaşım inşallah ben bu ay takmıcam diorum aklıma geldikce başka şeyle oyalanıyom başka şey düşünüyom inşallah rabbim bizlerede yaşatırrrr

evet sabah yoklaması benden olsun bari.... orjinal en başta kalkmadın mı kız sen daha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anam ben kalktımda koçişim evdeyken nete giremiyom pekkkk o cıkınca hemen giriyom ee ozamanda siz yoksunuz yaaaa

öncelikle h.g kacagım benim bu arada gecmişl olsun rabbim acil şifa versin nasılsın melodim kendini özletme

Slm kızlar, benim adet her zamankinden az ama devam ediyor, bakalım seyrine göre bakıcam, sabhtan beri ped değiştirme ihtiyacı hissetmedim, normalde iyi gelir yani ala bilmemem
mrb ablacım nasılsın inşallah olmazsın regl böle az devam eder ve üstüne görüyorsundur ve inşallah öle degilde yerleşme kanamasıdır rabbim inşallah göbüşüne yerleşmiştirdir minişi

Bende özledim kız sorma evde durmuyom geldimmide çete takılıyom bu gün de kociş hasta yatıyor😀 sen ne yapıyon canım kanaman çok varmı
canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda sıhhat versin bitanem bu arada topigin hayırlı olsun canımm

kızlarr benimm regl günüme 1o gün var ama hiçbir belirti yaşamıyormmm bu ayda olmayacakkk herhalde
inşallah olmazsın kuzum boşver bende belirti yaşadım ama ne oldu fos cıktı takılmayın belirtilere ben bu ay takmıyom
h takmıyom diom ama içim içimi yiyor
takmıyom işte

tesekkur ederim orjim cok sukur iyiyiz bizde buyumeye devam ediyoruz canim benim sen nasilsin

oh ohh manşallah ablam saglıklı huzurlu büyün bakalım allahım nazarlardan saklasın bizlere dua etmeyi unutmayın bizde iiyiniz ne olsun bebek çalışmaları devam ediyor öle takmamayada calışıyom artık rabbim hayrımıza nezamansa ozaman içinden gecen isimler varmı bu mayıs ayında hamişlerimiz kimler olacak die bir fikrinn ablacım ???