Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canımcım günaydın aynı şeyi ben de yaşıyorum o kadar çok şişkinlik oluyor ki anlatamam ben gün içinde üşüttüğümü düşünüyorum ama nedenini bilen varsa bana da yardım etsin

kızlar ben bugün adet oldum...ya beni listeden silin..çünkü ben artık hamile kalabileceğime inanmıyorum,zaten problemimde var.kapatıyorum artık bu defteri...şuan çok kötüyüm..dilerim sizler hamile olursunuz..

canım yaaaaa yapma böyle hiçbir problem çözümsüz değildir lütfen bak benim halam 36 yaşında evlendi çoooookkkkkk tedaviler denediler yapmadığı şey kalmadı en sonunda doktor çocuğun olmaz raporu verdi halama tüp bebek yapsın diye oda vazgeçti 43 yaşında ben küçük oğluma 5 aylık hamileyken bir aradı kızım ben hamileyim diye hemen doktora gitmişler doktor şaşırmış biz hiçbir halt bilmiyoruz kurban olayım allahım olmazı bile isterse veriyo demiş çok sevinmiştik lütfen ümidini kırma daha gençsin tedavini ol ve devamet tamam bitanem öpüyorum seni 🙂

aymelekcim bozma moralini ne olur.. Rabbimden umut kesilmez. Hem bak hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Kimisi şanslı oluyor daha ilk denemelerinde oluyor, kimisinin de bizim gibi biraz daha fazla çaba sarfetmesi gerekiyor.
Zaman zaman hepimizin morali bozuluyor ama yıkılmamamız dik kalmamız gerekiyor hep. Sahip oldugumuz başka guzel seyler de var, ailemiz, eşimiz bunlara şükredip hayırlısını bebişlerimizi yine Allahtan dileyelim. Tüm kalbimle diliyorum , inşallah bizim de ellerimiz boş kalmayacak. Artık herşeyin çaresi var, doktorların da yardımıyla kavuşacagız minik meleklerimize...

Aymelek yanlış anlama ama sana hiç yakışmıyor bu haller.Sen burda hepimize destek oldun içimizi rahatlattın.Hele ki benim.Lütfen böyle ümitsizliğe kapılma.Gerçekten çok üzülüyorum.Dermansız dert yoktur.Herşey doğru zamanda doğru yerde olur.Bunuda ancak rabbim bilir.
Duacıyım hakkında nolur böyle konuşma birdaha.

Meleklerim yorumlarınız için teşekkür ederim.Hiç böyle olmamıştı.2 aydır gecikme oluyor sadece benim yüreğim hop oluyor sonra fos çıkıyor ben yine komalık oluyorum üzüntüden.Artık bende oluruna bıraktım bu ayda olmazsa eşimle doktora gidip hormon testi yaptırıcaz bana.Belki bir sorun vardır.Ama hayırlısı vallahi üzmücem kendimi.Gelirse süpriz olsun.Daha çok sevinirim.İnşallah bu ay hepimiz için süprizlerle dolu bir ay olsun.
Bazen hayal ediyorum.Hepimizin şubatta hamile kaldığını düşünün bu durumda hepimiz aynı ayda yani kasım gibi doğum yaparız.Artık öyle birşey olduki bende ne olsa aman hemen yazayım kızlarla paylaşayım diyorum başka yerdeysem çatlıyorum.Düşünün şimdi ben doğum yapmışım odaya hemşire giriyor.İyi misiniz bir istediğiniz var mı diyor?Bende bir laptop varsa iyi olur.Kızlara doğuruğumu haber vermem lazım
heralde böyle olur 😀

canım bende oluruna bıraktım artık, ilk aylarda çok üzülüyordum aglıyordum. Hem kendim üzülüyor, hemde eşimi üzüyordum. Artık yapmıyorum uzulsem de üzerimden atmaya çalışıyorum kısmet oldugunda benım için hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek dıye dusunmeye başladım.
Zaten cts de randevu aldım doktorumdan, hem genel bir kontrol olur hemde gıtmemıstım daha once doktora bi sorun olup olmadıgına da bakar. Biraz tedirginim doktor randevum için ama hayırlısı. Allah nasıl yazdıysa oyle yaşayacağız bu hayatı...

Hayatım tabiki kontrol çok önemli.Bir git en azından için rahatlar.Sıkma canını.Canımızı sıkınca olmuyorki.Vakti var herşeyin o vakti bekleyeceğiz mecburen.Hayırlısı hepimiz için hazirancım.Ama kontrollerini ihmal etme senede en az bir kere git.Bir doktor takip etsin seni.Smear testi yapıyorlar,kan testi yapıyorlar bunlar erken teşhiste çok önemli.sadece hamilelik için doktora gitme kendine bak mutlaka.