defne yere yat iki elini yumurtalıkların üzerine getir biraz bastır..bak bakalım atıyormu atmıyormu.atarsa hamişlik yok atmazsa hamişsin derler...eski usul öyle yapıyorlarmış diye biliyorum ne kadar doğru orasıda tartışılır tabi...
ha belirti yaşamadığına üzülme şekerim adet belirtinde yksa buda bir gebelik işareti sonuçta al sana 2. belirti ay gülldürme benii yahuu dedim ya son günlerde hatta son 3 yada 4 günde kabızdım ve karın ağrısı yapıyodu çok zorluyodu beni allah şükür kuruldum ama sevdeninde dedii gibi kabızlık daha yaygın canım yada yediklerinden olsa gerekk😀
esin kilo almaya başladınmı.sarılar kız doğurunda oğluma beşik kertek bizde hiç sarışın yok dur sipariş veriyim renkli gözlü olsun gelin adayım.benden ne güzel kaynana olur he hiç umursamam gelinim severse severim üzerse arkamı döner giderim neticede oğlumda bi aile kurmak zorunda dimi .acaba kaynana olunca düşüncelerimiz değişicekmi.bu konu nerden çıktı diceksiniz bende kaynana madurlarındanım.bi kaç güne ziyarete geliyo.eee melo sen ne yapıyon.eşinle aranız iyidir inşallah.
takmayın şu kayganaları kafaya boşverin gitsin🙂bazılarıda fena illet yani insana yaka silktiriyolar demek.benim allaha şükür görümcem yok 3 eltiyiz iyi anlaşıyoda sayılırız.ama allah bozmasın kayınvalidem ayy heleki kayınpederim şeker gibiler şeker🙂benim kocam hepsinden illet bişey çektiysem ençok ondan çekmişimdir🙁oyüzden boşverin onları kocişler daha önemliii🙂
aynen aynenn vallahi yokki sorup danışalım ama haksızlık etmeyelim benim ablasının gülüsüne bu ay hiç düşünmüyo belirtide yaşasa takmıyo öle dedi vallahii canımm inşş yakın zamanda oda sizlerde hamiş olursunuz inşş
ay zaten böyle yazdığımı okuyunca kızıcak bana🙂şaka yaptım orjicim vallahi şaka🙂sen buay kafana takmıyosun biliyorum ama baya belirtilerin var ben napıyım🙂
canım senin yüreğin kadar kendnde güzelmişsin yaaa maşşalllaaahhhhhhhhhhhh ay annelik nede çok yakışır benim lalemee yaaa canımsın vallahi bizim bu sitede ne kada da😀 hoş bayanlar varmışş yahuuu maşşşalahhh allahım sahiplerinize bağışlamış vallahii😀 canımsın yaaa
melodicim hiç beklemediğin an gelir ya bu melekler belkide sendede öle olur canım belkide hamş olursun bellimi olur allahın işi sonuçta .... inşş mutlu olursun inşş hamişlik bile olmasada inşş kistik bi problemein çıkmaz ve ilerlememiştir inşş canım dualrım sizinle....
defne yere yat iki elini yumurtalıkların üzerine getir biraz bastır..bak bakalım atıyormu atmıyormu.atarsa hamişlik yok atmazsa hamişsin derler...eski usul öyle yapıyorlarmış diye biliyorum ne kadar doğru orasıda tartışılır tabi...
canım senin yüreğin kadar kendnde güzelmişsin yaaa maşşalllaaahhhhhhhhhhhh ay annelik nede çok yakışır benim lalemee yaaa canımsın vallahi bizim bu sitede ne kada da😀 hoş bayanlar varmışş yahuuu maşşşalahhh allahım sahiplerinize bağışlamış vallahii😀 canımsın yaaa
melodicim hiç beklemediğin an gelir ya bu melekler belkide sendede öle olur canım belkide hamş olursun bellimi olur allahın işi sonuçta .... inşş mutlu olursun inşş hamişlik bile olmasada inşş kistik bi problemein çıkmaz ve ilerlememiştir inşş canım dualrım sizinle....
aman ben inanmıyom öyle karnına bakıpta söyleyenlere benimkine herkes kız dedi kapkarra oğlan doğurdum bi çikindi doğduğundaalnı kırış buruştu bi ara resmini koyayım.herkes ne tatlı falan diyo ama hikayeden ben alınmıyım diye.ama 10 gün içinde bir kilo aldı bir açıldı gören kız sanıyodu.resmini bulup koyuyorum.tosuncuğun.
yok be ablam guzelsın valla 🙂 esıncım kistim var cnm zaten 4.7 cm :d benımle bırlıkte yasıyor bakalım sımdılık bı zoru yok doktorlara gore ama zaten bu boyuttakı bı kıstle hamıle kaldım 😀 bakalım kısmet