Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ay bak nasılda gülüyo🙂ya tabiki yediklerimdende olabilir ama aklıma geldi işte🙂
takmayın şu kayganaları kafaya boşverin gitsin🙂bazılarıda fena illet yani insana yaka silktiriyolar demek.benim allaha şükür görümcem yok 3 eltiyiz iyi anlaşıyoda sayılırız.ama allah bozmasın kayınvalidem ayy heleki kayınpederim şeker gibiler şeker🙂benim kocam hepsinden illet bişey çektiysem ençok ondan çekmişimdir🙁oyüzden boşverin onları kocişler daha önemliii🙂

ay zaten böyle yazdığımı okuyunca kızıcak bana🙂şaka yaptım orjicim vallahi şaka🙂sen buay kafana takmıyosun biliyorum ama baya belirtilerin var ben napıyım🙂

canım senin yüreğin kadar kendnde güzelmişsin yaaa maşşalllaaahhhhhhhhhhhh ay annelik nede çok yakışır benim lalemee yaaa canımsın vallahi bizim bu sitede ne kada da😀 hoş bayanlar varmışş yahuuu maşşşalahhh allahım sahiplerinize bağışlamış vallahii😀 canımsın yaaa
melodicim hiç beklemediğin an gelir ya bu melekler belkide sendede öle olur canım belkide hamş olursun bellimi olur allahın işi sonuçta .... inşş mutlu olursun inşş hamişlik bile olmasada inşş kistik bi problemein çıkmaz ve ilerlememiştir inşş canım dualrım sizinle....

Ayyy Allah razı olsun güzelim, bizim güzelliğimiz kalmadı, ne varse gençlerde var oyyyy oyyyyy 🙂
Ama annelik evet her kadına yakışır ..

aa demek öyle ilk defa duydum eve gidince deniyim bakıyım atıyomu atmıyomu🙂ama kalbim çoook hızlı atıyooo🙂

aman ben inanmıyom öyle karnına bakıpta söyleyenlere benimkine herkes kız dedi kapkarra oğlan doğurdum bi çikindi doğduğundaalnı kırış buruştu bi ara resmini koyayım.herkes ne tatlı falan diyo ama hikayeden ben alınmıyım diye.ama 10 gün içinde bir kilo aldı bir açıldı gören kız sanıyodu.resmini bulup koyuyorum.tosuncuğun.

Ayyy Allah razı olsun güzelim, bizim güzelliğimiz kalmadı, ne varse gençlerde var oyyyy oyyyyy 🙂
Ama annelik evet her kadına yakışır ..

yok be ablam guzelsın valla 🙂 esıncım kistim var cnm zaten 4.7 cm :d benımle bırlıkte yasıyor bakalım sımdılık bı zoru yok doktorlara gore ama zaten bu boyuttakı bı kıstle hamıle kaldım 😀 bakalım kısmet