Ben hala adet olmadım günümde geçti evde test yaptım negatif çıktı artık 17 sine kadar beklicem eger olmazsam kan testti yaptırcam .Dua edin bana melekler öpüldünüz hepiniz iyiki varsınız CANLARIM BENİMMM🙂
aymelekcim çok sağol canım. Antibiyotik alıyorum canım epey toparlandım 2 gun işe gidemedım persembe ve cuma haftasonunu da ekleyınce bıraz kendıme geldim çok şükür.
bu akşam hepimiz için bol boll dua edeceğim Allah hepimizin gonlundekını hayırlısıyla versin inşallahh
Ben hala adet olmadım günümde geçti evde test yaptım negatif çıktı artık 17 sine kadar beklicem eger olmazsam kan testti yaptırcam .Dua edin bana melekler öpüldünüz hepiniz iyiki varsınız CANLARIM BENİMMM🙂
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.salkım...........................12 şubat??? 2.geweze..........................14-15 şubat 3.tuvanna........................15 şubat 4.aymelek........................19şubat 5.pnr79.............................19-20 şubat 6.mawişimbebekistiyor.....20şubat 7.çölmeleği......................21şubat 8.elif_ecrin.......................22 şubat 9.AuSSie-AnGel...............23 şubat 10.mavikedi.......................24 şubat 11.tunaa...........................24-25 şubat 12.elçin&su......................26 şubat
13.beklenenbebiş...........29 şubat 14.best_dream................6-7 mart 15.bembeyaz.................. ?? süpriz tarih (düzensiz..) 16.haziran 13...................6-7 mart 17.pirenses......................12 mart
Bitanem belirti dersen gögüsüm agrıyor karnıma arada bir agrı giriyor ama şunuda söyleyim gögüs agrım beniim adet dönemimde de olur o yüzden belirti demiyelim buna karın agrısıda sanırım adet olcam 3 gündür karnıma agrı giriyor aha oldum diyorum tok yok bakalım sonucu bende siz gibi merakla bekliyorum.
Hayırlısı artık bebek yoksa inş.bir an önce olurum ama evdeki testlere bakarsak hamile değilim sanırım kullandıgım klomenden dolayı geçikti adetim..
İnş.bitanem beklememin sebebi ben geçen ay 17 ocakda olmuştum ama bugune kadar hep 4 gün öncesinde adet olurum internettede hesapladıgım zaman adet günüm 12 şubat veriyordu.28 günde 1 olurum ama bakalım sanırım geçikmenin sebebi klomenden dolayı geçiktirirmiş ya adet tarihini .Zannetmiyorum bebek oldugunu🙁(
Bitanem belirti dersen gögüsüm agrıyor karnıma arada bir agrı giriyor ama şunuda söyleyim gögüs agrım beniim adet dönemimde de olur o yüzden belirti demiyelim buna karın agrısıda sanırım adet olcam 3 gündür karnıma agrı giriyor aha oldum diyorum tok yok bakalım sonucu bende siz gibi merakla bekliyorum.
Hayırlısı artık bebek yoksa inş.bir an önce olurum ama evdeki testlere bakarsak hamile değilim sanırım kullandıgım klomenden dolayı geçikti adetim..
canım inşallah hamilesindir. Degilsen de sıkma canını bi dahaki sefere inşallah deriz ne yapalım ben oyle yaptım son seferde, 4 gun gecıktı gecıkınce bı heves dedım aha hamıleyım galıba test yaptım negatif bu sefer de testlere guven olmaz dedım bekledım sonra bı baktım adet olmuşum halbuki midem de bulanıyordu ama psikolijık sanırım bu kadar kafaya takınca sankı gerçekten belirti yasıyormussun gıbı gelıyor🙂
Rabbim dualarımızı kabul eder de hepimizi hayırlı evlatlar verir inşallahhhhh