burcemim sana gelince canım arkadaşım sakın kendini kimse için üzme yıpratma senin kocan sana iiyimi iyi gerisi boşver evet anlıyom zaten senin baabanı anenen yerini asla kimse tutmaz sen kocanla aranı ii yap sakın bozma onlarda sizi böle mıtlu gördükçe cıldırsınlar canım arkadaşım inan senin adına üzüldüm ama bak benim eşim bana ii degil kaynanam bana melek gibi ama ben nerdeyim eşimin yanındayım dışarı 1 adım bile atmıyom evde yanlızım komşum dior sen varsın ama hayalet gibisin kimse seni görmüyor sesini duymuyorrr ve istanbulda akrabamızda yok sabah akşam içerdeyim kocan sana ii olsun boşver sana deger vermeyene sende deger verme ama bunlar büyügümü sana verilmeyen degerin karşılıgını sen onlara deger vererek verki kendilerinden utanıp biz ne yapıyoz o bize nasıl davranıyor desin anladın mı canım sakın üzülme bebende tez vakit gelecek inann gülümm öptüm seni
amin biliorum anladım rüya hep tersi olur inşallahta öle olurda canım belki sen tez zamanda kırmızı alacan bende onu diorum ayy inşallah cok isterim inana melegim yaaa🙂
ne olur bana yardım edin çok stresli ve heyecanlıyım en son 26 martta adet gördüm hafta sonu dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 5.3 acaba hamile miyim??? Fakat biraz evvel lavaboya gittiğimde hafif kahverengi akıntım geldi ne olur bana yardımcı olun ....
çok teşekkür ederim Allah bana ve isteyen herkese bebiş nasip eğlesin...
ne olur bana yardım edin çok stresli ve heyecanlıyım en son 26 martta adet gördüm hafta sonu dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 5.3 acaba hamile miyim??? Fakat biraz evvel lavaboya gittiğimde hafif kahverengi akıntım geldi ne olur bana yardımcı olun ....
çok teşekkür ederim Allah bana ve isteyen herkese bebiş nasip eğlesin...
biraz düşük ama hamile olabilirsin belkide geç döllenme olduğu için düşükdür lekelenmenin gebeliğin ilk dönemlerinde olabiliceğini biliyorum doktora git vakit kaybetmeden
amanında amanın negüzel birpoz böyle efesiyle harika görünüyosunuz🙂oğlun çok yakışıklı tuna abla bahtıda güzel olsun inşallah.ben şimdiden netatlı bit bebeğinin olacağını tahminedebiliyorum🙂
sağol tatlım benim ammmiinnnn, Allah hepinize nasip etsn. yakışıklıdır benim tunam yakında kızlardan çekicez sanırım🙂) aslında burda daha küçüktü şimdi daha yakışıklı bu resmi çok seviyorum ondan koydum🙂) bebeğim için de inş canım yaa hayırlısıyla bi keseyi görsem perş. içim rahatlayacak. daha 6. haftadayız bakalım.
yesi rüyan hayırlara çıksın inş canım.
ahanda orjiciğime yakalandık🙂) kız tam çıkacaktım mrb diyim bari nber? aferin büyük sözü dinle takmayınca gelecek bebiş🙂) tatlım benim yaa eşinle aranız düzelir inş aslında kayınvalide de çok önemli ama eş daha çok tabi. benim de seninkinin tam tersi.. umarım bebeğiniz gelince canciğer kuzu sarması olursunuz🙂
fıstıklar ben çıkmalıyım işlerim var grşmek üzere herkesi öptüm kocaman....