Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kayınvalidemmm kızı yüzünden bağirdiiii bana görümcemm sıcak kanlı bi insan değill ilk gelin geldiğimde çok sıkk giderdimmm onlara ee baktım ben gidiyom o bize hiç gelmiyorrr esime söledim acaba bi kusurmu işledim ablan gelmiyo bize diye esimde takma sen dedi isteyen gelir isteyen gelmez annem geldi ameliyat oldumm sadece 1 kere bana gelip sordu beni annem geldii ilk defa geliyo ve benim yaşadiğim ortamıı görüyorr hiç görümcemm ne davet ediyo nede yolculamaya geldii 2 ay birbirimizi görmedikk evimizde çok yakınnn bende gitmedimmm çünküü gücendimm zaten insanlar umduğu yerden küsermşşş sonra görümcemin eşinin bana olan bi lafını duydum ice kızdımmm ya ben ameliyat stresi yasadiğim gb bide onların stresini yaşadımmm birgünn kayınvlidemmmmm aradı bağirdi ve çok kötü cümleler sarfetti bana niye gitmiyonn diee bende söledim herşeyi o kızını haklı çıkarınca sinirlendimm bizede gelme felan dediii ben orda iice kopupp ağlamaya başladımm zatennn mama yine dedimm benimm kimseye küsde değilimm kimseyle bi sorunumm yokkk offf ne bileyimm buna benzer bi çok seyyy belki küçükk sorunlar ama o arada söylenen laflar varya beni üzenn oo işte ama yinede kimseye saygisizlikte kusurda etmemmmm inş gün gelirr anlarlar değerimi

canım sakın takma kafana bazı insanlar vardırki onlarla başetmek zordur ve uğraştıkça yorulursun ne uğraş ne düşün onların yaptıklarını değmez çünkü bak negüzel eşin senden yana senin destekçin gerisi boş herkesin kıymeti anlaşılır bazen geç olsada hayat güzel onların yaptıklarını dertederek sıkma canını şuan en çok istediğimiz bir bebek sahibi olmak vede bunun için morel çook önemli morelini hiçbirşeyin bozmasına izin verme güzelim🙂
sağol defnecim şuan iyiyim açıldım biraz ağlamak iyi geldi eşimde dışarı çıkardı açıldım bide etrafta bebiş görmesem çok iyi olcak ama nabalım🙁
ağla güzelim ağla ağlamak bazen okadar iyigelirki.tabiki gez kafanı dağıt.ağla dedim ama kendi hırpalıyacak kadar değil ona göre🙂