Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

burçemim tatlım üzülme sakın ne olur kıyamam ben sana.rabbim nasip ediyoda bizmi istemiyoz bebek yüzünden sana tavır yapıyosa allaha havale et sakın sıkma canını.vercek olan allah.çok istiyosa kaynananla beraber yapsınlar bitane🙂lütfen bitanem bi sürede mümkün olduğunca görüşme.stres bebeğin tutunmasını engellermiş diyolarya belkide doğrudur o yüzden üzme emi kendini tatlım

bebek yüzündenmi değilmi ne için tavır yaptiğini anlayamadımkiii ama herkesi allaha havale ediyomm gitsem yarnmıyomm gitmesem yaranmiyom kalsam yarnmiyommm kalmasam yaranmıyomm anlamadımm ben önceden laf felan sölerdi şaka yapar gb ama buseferr ben sanki hiç yokmuşum gb davrandi döneceğimiz zaman ben yine gittimm elini öptümm ağzının ucuyla cvp verdii anlayamıyormmm kimseye anlam veremiyormmmmm

ama haksızmıyım ben gelgimm ailemden kopupta onların bana destek olmasıı gerekirkenn onlar herşeyi benden bekliyolarrr geçenlerdede kayınvalidem aradııı görümcem yüzünden bi ton laf etti bağırdııııııı kızlar gerçekten ben kötü bi insan değilimm insanları kırmaktan incitmekten korkan bi insanımmm ama ne yapsam yaranamıyommmm 🙁 hı yinede saygısızlıkta kusur da etmem ama kalbimm çok kırgınnnn

bırak tatlım değermi üzülmene hiç.ne yaparsan yap hep yapmadıklaın göze batar.yaşını başını almış insan hatan olsa dahii küçüklüğüne vermeli.surat asarak konuşmayarak olmaz.büyük olcak bide.kimseyi anlamaya çalışma zaten bitanem.bırak onlar seni anlasın.yazık değilmi hafta sonunun içine etmiş.ne istiyorsan yaz buraya boşalt içini.bak istersen bi 10 dk kayınpederin olayım bana bağır çağır rahatla🙂

kendi sevgilerini kendileri kaybederler tatlım kayınvalden ne hakla sana bağırıyoki ya hayret bişey.allah razı olsun bak ben 3 katta kayınvaldemler 1 katta oturuyo aynı dairedeyiz.çok iyiler bende bi o kadar seviyom onları ama kötü olsalar saygıyıda mecburiyetten yaparım uzak dururum sevgi zaten olmaz.kendileri kaybedeler tatlım sakın üzülme

🙂)hiç güleceğmi yoktu ya tatlımmmm annemde uzakta olduğu içinn üzülmesin diee söyliyemiyormmmmm artık içime ata ata kendimi yiyorduum esimle paylaştimm ee onunda gözü görüyo zatenn ama ne yapsın anne baba işteeeee