hiç adet olcakmışım gibi elmiyo tunam bişey değil,12 numarayı kaçırcam🙂önceden rezarvasyon olmuyo demi🙂)geçsin biraz daha tazeleyim testi bu seferde tek çıkarsa artık kalemle ben çizcem ikinciyi🙂)
sağol cnm benim valla iyiyim bugün gezmeye gittim kocamla ondan giremedim akşamada misafirim gelcek hazırlık yaptım bol bol ultrason resmine bakıom bebişimin öle büyümüşki 2 haftada allah sanada tattırsın inşallah bu duyguyu canım benimmm pazartesi 7 haftayı doldurup 8 e giriomuşum bu arada doktor dedi ben daha az sanıodum valla 🙂))
canım allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al bebikini negüzel dimi yaaaa ayyy bizde bir duyabilsek bebişimin kalbini pazartesi gidiyorum doktora bakalım nediyecek 🙂 kalbinin sesi henüz duyulmaz dimi ayyyy acemi anneden daha acemiyim çokmu evhamlı oldum ne 🙂 güzelim kendine iyi bak öptm seni 🙂
canım bak buda oluyodu yani az sürmesi normalde 6-7 gün de temizlenirdim çalışmalara başladık 3 e indi 2 ye indi ve şimdide hiç olmuyor buda bir işaretmidir bilmiyorum ama şimdi sen yaktın ampulü 🙂
abla normalde 3 sürüyor benim gecen ay 2 sürdü sonra ise kahverngi gelmeye başladı bu ayda 1.5 su gibi kanamm oldu sonra ise aşırı şekilde kahverengi inşallah işarettir ablam
bak maviş ablam burda böle yazı varya altta ''+ işaretide buna tıklıyom seçmek istedin kişinin yazdıgını onun altında konu cvp paneli var oraya tıklıyon yazmak istediklerin bir bir işaretlediklerin cıkıyorrr dene bii
abla normalde 3 sürüyor benim gecen ay 2 sürdü sonra ise kahverngi gelmeye başladı bu ayda 1.5 su gibi kanamm oldu sonra ise aşırı şekilde kahverengi inşallah işarettir ablam
sanırım gerçekten hamilelik fikriyle birlikte tüm organlar hazırlığa geçiyor ve bunu ilk önce rahim yapıyor bazı belirtileri oluyormuşda biz yeni çözüyormuşuz 🙂
sanırım gerçekten hamilelik fikriyle birlikte tüm organlar hazırlığa geçiyor ve bunu ilk önce rahim yapıyor bazı belirtileri oluyormuşda biz yeni çözüyormuşuz 🙂
benimde bu son ayki kanama çok farklıydı 1 gün normal kanama oda kahverengi lekelenmeyle başladı.sonrasındaki günlerde koyu kahve az şekilde akıntı gibi geldi..özellikle ilk gelen kahverengi krem kıvamında bi kanamaydı..bu ilk defa başıma geldi..hayırlara vesile olur inşallahh..