Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım benim içini ferah tut dedim duam seninle canım manşallah bak bak ve bizlere dua et arkadaşım inşallah bu ay benim melegimde annesine tutunur ne diyim senin adına cok sevindin hele beni unutmanan ayrı sevindim ohh yorma kendini hamişim benim kendinize cok dikkat edin bizde bugünden itibaren calışmalara başlakadık inşallah tutuşur bebegimm

cnmcım ömrümde etmediğim kadar fazla dua ediyorum şu anda inan çünkü hamiş olmasını istediğim çok kişi var başta sen ve yesi olmak üzere allahım bekletmesin versin hemencecik güzel haberlerini beklicem fıstığımmmm

allah razı olsun arkadaşım tşkler amin inşallah haberi verecem sizlere bu ay ama umutsuzum dicem ama umudumuda kaybetmek istemiyom mevlam hakkıma hayırlısını etlesin 🙁

süper fikirmiş kalemle çizmek🙂))) inşallah alırsın hayatım 12 numarayı hepimiz seni bekliyoruz...) sonra ben gelicem arkandan...

sanmıyom başka bişey cıkmasından çünkü asla asla ama asla afallamazdı böle regl bide az sürüyor kahvernegi kanamm oluyorrr 🙁
canım bak buda oluyodu yani az sürmesi normalde 6-7 gün de temizlenirdim çalışmalara başladık 3 e indi 2 ye indi ve şimdide hiç olmuyor buda bir işaretmidir bilmiyorum ama şimdi sen yaktın ampulü 🙂