Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

orjinal sperm değerlerinize kontrol ettirdiniz mi? Senin yaşında hızlı tutmalı bebek. Eğer 20 milyon ise ml deki sperm sayın. HAmile kalınır ama biraz zamana yayılır. O yüzden sorup duruyorum. Bizde de 20 milyon çünkü. Ayrıca 20nin yüzde kaçı hareketli en önemlisi de o hayatım? İHmal etmeyin değerleri e mi tatlum

canım öncelikle eşimin sperm sayısı işte oo yazmıyordu ben pazartesi kendi dr gösterecem evet ya inşallah tuıtar mayısta ne dielim artık sabırsızlık başka bişi yok

senlincim vallahi dualrım seninle şu iki hafta geçene kadar çatladım ben meraktan insan acaip oluo inşallah sende duyarsın minik bebişinin kalp atışlarını öpüyorum cnmmm
melegim hamişim h.g bitanem nasılsın bakalım bebeişimizin kalp atışınıda duymuşsun ve beni hatırlamışsın alah razı olsun bitanem ohh ohh manşallah hadi hayırlısı rabbim onu sana korusun

canım sıkılıyor her an umut bekliom her an bir umut bir işaret böle yapmak istemiyom ama rabbim bana dayanma ve sabır ver allahım artık bebek nezamn gelecekten cok regl takılmışım böle afallamasının umut olmasını diliorum herkezin dedigie bakılırsa sebep bunları gösteriyor ve inşallahta bu ay bebeişin tutunur ne diyim bilmiom rabbim hakkımda hayırlısı yapm beni beni caresiz umutsuz koma rabbim ben dimdik ayakta durup bebemi büyük bir sevinçle karşılamak istiyom yorulmuş bezmiş bir anne olarak karşılamak istemiyom minigimi rabbim bana dayanma gücü ver ve benim gibi bekleyenlere allahım aminn 🙁

sağol cnm benim valla iyiyim bugün gezmeye gittim kocamla ondan giremedim akşamada misafirim gelcek hazırlık yaptım bol bol ultrason resmine bakıom bebişimin öle büyümüşki 2 haftada allah sanada tattırsın inşallah bu duyguyu canım benimmm pazartesi 7 haftayı doldurup 8 e giriomuşum bu arada doktor dedi ben daha az sanıodum valla 🙂))

Son düzenleme:

kıyamam ben sana bitanem yaa ne kadarda çok bebiş hadreti çekiosun yüce rabbim den dileğim bu ay sana bu duyguyu tattırması canımmm deli kızımmm 🙂))

yine akşam oluyor bebegim yine yoksun hadi be annem hadi be melgim gel bu yorgun annenin kollarına gelki annen yorgun olmasın melegine sıkı sıkı tutunsun bu özlem hasreti son bulsun senin sevincini yaşıyım inan daha gelmeden senin projeni aklımda kurmuşum sana nasıl davranacam neler giydirecem nasıl bakacam inana melegim izin vermicem gözünden akacak yaşa inann melegim izin vermicem aglıcak bile olsan bırakmıcam aglıcan hadi melegim gel bu bedene yerleşş gell annen hazır vaziyette seni göbüşüne beklior rabbim actıgım eli boş komasın 🙂 🙂