Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hamiş melekler hamiş kalmak isteyen melekler hamilelikte baş ağrısına çözüm varmı yada hangi ilaçlar kullanılabiliyor ?? benim çok fena baş ağrım var ve ne yapacagımı bilmiyorummm ;(( off yaa canım cok sııkkın yattıgım yerden kalkamıyorum ;( bana bii önerisi olan profilime mesaj bırakabilirmi ?? ben ne yapacam hiç bilmiyorum başım çok agrıyor =(((((((((((((( ağlıyorum yaaa....

DOĞRU SÖYLÜLORSU BU SİTENİN GÜL YÜZLÜ MELEĞİ. hakikaten bu site bi başka.bu bagımlılıgında bi tedavisi yok muki?
nasıl dagıtırm şu bebek düşüncesini bilmiyorum. bazen insan ayların birikimiyle bunalıma giriyor heralde. nasip artık ne olursa olsun sabredegiz.rabbimden önce saglık sonrada sabır diliyorum. rabbim hepimizi en kısa zamanda hamile olmak nasip eylesinnnnnnnnnnnnn

minoseti hamileler için yazıyor doktorlar ama senin agrını keser mi bilemem 🙁

canım benim dayanabiliyorsan sık dişini bişey içme ama sabredemeyecek gibiysen etken maddesi paracetamol olan agrı kesiciler en zararsızları parol , minoset gibi...

:melo:ya ben korunmadım hiç ilk yeni evlendigimde eşim korundu 10 gün 1 ay falan hayatta adetim afallamazdı yani şöle gecen ayy nisandan önce 20 oldum ayımdı ama gec oldum akşam oldum bu ayda 3 önce geldi 20 olmamm gerekirken ondan sordum yan komşumda öle dedi hormonlar kendilerini hazırlıyormuşş ayy inşallah ya ne diyim sevindimm ama düşünmicem bu ayy

ayyy bende bugün hızınıza yetişemedim toplu yazmak zorundayım ne yapıyım inşallah defnem rabbim sanada banada tüm isteyen topigede nasip eylerrr

oh oh büyüsün ama annesini yormasın kıyamm ben ona sagul ablam güzel dileklerin için inşallah rabim duamızıda kucagımızıda boş komazzz

yaseminimm ben alıştışmışım bugün anladımm artık bozmuyorum ve umudumu kırmadı nedense,sende hiç üzme kendini canım rabbim nasip etçek inşallah hepimize tek tek

gevezem inan bebeişin göbüşündedir ammada nazlı senin bu kız yaaa gelsin ben totosunu ısıracam yaaa canım pozitif düşün inann ordadır inann canım sakın stres yapma tamm mı gülüm hadi inşallah bu arada 12 hamişligi kaptılar 13 ol bakalıma ayy nirde ya bizlerde keşke rezerve yapa bilsek ama öle bir şansımız yok kerataların
nezaman gelecekleri belli degil bu zillilerin

inşallah rabbim gösterecek sana bitanem stres yapma güllüm allah yanımızda buna inann yeter bir peygamber efendimiz var hep rabbinin kullarına dua edermiş eminim yukarda bizim için dua edenler var ve inann rabbimde senin kadar cok istiyor senin cocugunun olmasını ama hayırlı zamanı beklior rabbim herşeyin en hayırlısını bilendir ok düşünme bebek yoldadır

olsun varsın tarihler uymasın canım arkadaşım sana bebeginin gelmesi bana yeter sakın üzülme bebeişin nazlı annesi gibi hadi hayırlısı canım düşünme olumlu düşün olmazsada sakın üzülme demkki hayırlısı degildir

anam bu ne hızzz yaaaa yetişemiyom hızınıza artık bende amin inşallah rabim tüm isteyene nasip eylerrrrr adet düzensizlilgi inşallah bunlara işarettir aha ezanda okunuyorr tam bunu yazarken inşallah aminn