günaydın melekler saat 9:30 dan beri yazdıklarınızı okuyorum bildiğiniz transa geçtim sürekli bir yere bakmaktan uykum geldi vallaaaa 🙂 allahım eksikliğinizi göstermesin hep böyle olun 🙂deniyorum ama ben bu çoklu msj işini bir türlü beceremiyorum hepsi bie birine karısıyor 🙂 yinede aklımda kaldığı kadarıyla yazıcam..... 🙂 tunam zaten baştan buyana herşey birlikte gidiyordu doğumlarda öyle sanırım yalnız benim ikiside normal doğum allahtan bir mani çıkmazsa bunuda öyle istiyorum sezeryan beni korkutuyor 🙂 önceki hamileliklerimdede çok fazla midem bulanıyodu bundada ama yinede yemek yiyebiliyorum yada daha erken dediğin gibi henüz farklı bişey yok heee bu arada askerimede söyledim hönce hadi yaaa dedi sonrada hayırlı olsun annem dedi 🙂 yani herşey güzel gidiyor askerimin uçak biletinide aldım onuda garantiledim 🙂 allahım bozmasın pazarteside doktora gidicem eşim huysuzlanıyor biran evvel gidelim diye 🙂 allahım tüm meleklere yaşatsın bu güzelliği aminnn...... 🙂 senin nasıl geçiyor ben önceden hep ekşi tatlı garip şeyler yerdim şimdi tuzlu daha cazip geliyor bilmem böyle garip bişeyler işte 🙂 kendine iyi bak öptm oluşu bebişi ve seniiiiiii 🙂
sarıgelinimmmmm tebrik ederim çok güzel bir duygu biliyorum allahım bizede nasip etsin bebişimizin kalbinin sesini duymayı hadi güzelim allahım tamamına erdirsin canım 🙂 ORJİİİİİ canım gebelik öncesi adet düzensizliğini sormuşsun evet canım doğru olabilir 🙂 çünkü benim günü gününedir ama geçen ay afallamış beni azda olsa ümitlendirmişti ve bu ay bebişim geldi bence olabilir yaniiii 🙂 canım selinde yazmış bak sen benimde içime haziran veya temmuz gibi doğuyorsun inşallah meleğim öyle pozitifsinki resmen bebişini çağırıyorsun gelicek canım eminimmm 🙂 bide küçükçekmecede oturuyormuşsun yakınız meleğim 🙂 bende büyükçekmecedeyim 🙂 önceden halamda kanaryadaydı şimdi onuda buraya aldım kandırdım ev sattım onlara 🙂 şimdi bayılıyorlar buraya iyiki seni dinlemişiz diyolar 🙂 canım kendine dikkat et ve pozitifliğini hiç bozma negatif insanlar kaybetmeye mahkumdur unutma 🙂
Yasemin, bizi bırakıp nereye gidiceksin zaten. Bak ben bu ay denemiyorum ama sizinle hala kafa dağıtıyorum:d Kızlaarr, allah hepimizin gönlüne göre versin gari
yaseminim ne demek burda hepimiz birbirimiz için varız, hah şöyle yeni umutlarla yola çık, bak demişsin geleceğe bakacağım hamile kalacağım diye, inan hissediyorsan olacaktır yeter ki karamsar olma, yeni doktora gidecektin o ne dedi canım?
henüz doktoru biraz askıya aldık.çünkü haftaya annemler taşınacak onların yanına gidecegim bierde orada doktora çıkacagım. artık rabbimden hayırlısı.zaten sizler var oldukça ben karamsar olsar olmam. olsam anında beni toparloyorsunuz...:f040::f040::f040:
ya kızlar bişi sorcam ağrı kesici iğne yaptırdım ben 4 gün önce şiddetli baş ağrısıyla hastaneye gittim ağrıdan ağlıyodum baya kötüydü direk yaptılar iğneyi eğer gebelik varsa etkilermi yoksa adeti geciktirirmi????? bilgisi olan var mı bu konuda...
Burdan ismini sayamadığım arkadaşlar sizleri unuttuğumu sanmayın hepinizi topluca okuduğum dualara kattım Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok öpüyorum sizi.
be Amin canım Amin Allah'ım dualarını dualarımızı kabul etsin .....Allah'ım sen herşeyin hayırlısını ver AMİN....
bu gün geç geldim topiğe ,Hepimiz için kuranı kerim okudum hamişlerimize,hamiş olmak isteyenlere,Acil şifa bekleyenlere hepinizi kattım içine Allah kabul etsin inşallah.Sizden ricam hepinizi kattığım için 1 fatiha 3 ihlas okuyup okuduğum dualara bağışlayın Allah kabul etsin inşallah🙂
CANIM ABLAM aldım bagışladım dualarını.bitane çitos ablam iyi ki varsın sen olmasan ben ne yaparım. bu siteye girdiğimde ilk senle yazışmıştım.sennin o sabırlı anlayışlı cevapların sayesinde ayaktayım. ablam benim
yasemincim cok zorlu yollardan geciyoruz hepimiz ya da gectik.Ins o ikinci cizgiyi de gorceksiniz bizler gin dualarim hep sizinle ama herkes diyor ya hani hic beklemiyorduk diye bebislerimiz gercekten oyle zamanlarda geliyor. benimde ayni sekilde oldu. hem tasinmam hemn turkiyeden geri donmeme denk geldi ve inan hic aklima gelmedi ve ben o ay gercekten ovulasyonumu bile hesap etmemistim. herseyi oluruna birakmistim ustune dr a gittigimde olmaz sizin cocugunuz tup bebek demisti. galiba o yuzden de kendimi birakip hic ovulasyonumu hesap etmemistim ama iste o ay hamile kaldim ben. insan birazcik kafasini baska seylere vermeli cok zor biliyorum ama iste o zaman geliyor meleklerimiz. umarim yapabilirsin en kisa zamnda Rabbim sana da versin ins Canim hayirli haberlerini almak dileklerimizle ins. ama stres yapma ne olur iyi dusun ki iyi olsun ins. daha onunde cok uzun bir surec var [/COLOR][/COLOR]
haklısın melegim. ah şu bebek konusunu atabilsem sanki bebegim gelecekmiş gibi ama nasip kısmet.... HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM SABIRLA BANA CEVAP YAZDIGINIZ İÇİN
vallahi bu ay ben stres yapamıcam yapsamda nezaman regl olacam die yaparım cünkü tarihim karıştı bakalım artık bölesi belki benim hayrıma oldu yan komşum dior gebelikten önce adet düzensizleşirmiş hormonlar kendilerini hazırlıyormuş ve inşallahta umarım öledir inşallahh ne diyim bilmiyomki
EVET HAKLISIN CANIM BENİMDE KORUNMAYI BIRAKTIGIMIZDA BU YANA ADETİM DÜZENSİZLEŞTİ.HER GALİBA HAMİLEYİM DİYORUM TEST YAPIYORUM SONUÇ TEK ÇİZGİ. canım bu bebişlerde pek nazlıymış hani
.doğduktan sonra böyle olurlarsa yandık doğrusu demi tatlım...
ESİNİMMMMMM hamiş meleğim ne güzel şeyler yazıyosun öyle 🙂 canım koşuşturmacalar insanı her zaman zinde tutar ama fazlada yormamak gerek zaman çobuk geçiyor ama bu güzel anları en fazla bir kaç kez yaşayabilirsin tadını çıkart ben en son 15 sene evvel yaşadım ama inan kaç kez olursa olsun kaç yaşında olursan ol hissettiğin şey hep aynı bunu olgun yaşta yaşamakta ayrı bir güzel allahım tüm isteyen meleklere tatmayı nasp etsin 🙂 beni merak etmişsin ama ben sadece dün giremedim yiğenim geldi 8 aylık dünya tatlısı bir kızı var onunla oynarken yemek yapmayı bile unutmuşum ben yemeğe başladığımda eşim gelmişti eve 🙂 yoksa burası olmasa bütüngün evde kafayı yerim herhaldeee 🙂 senin hamişlik iyiymiş okuduklarıma göre allahım dahada iyi etsin bebişlerimizin dünyaya geldiği günüde hep birlikte burda konuşmayı nasip etsin rabbim kendine iyi bak meleğim öptm seni ve bebişi 🙂
canım meleklerim dün gelince yazamadım hepinizin desteği için çok teşekkürler sayenizde heyecanımı yendim bebişimiz sağlıklıymış ve kalp atışlarını gördük zaten görür görmez ağlamaya başladım mutluluktan allah herkese nasip etsin inşallah.. bu arada orjicim seni düşündüm o an hiç merak etme canım 🙂))
buarada kıslar ben BEKLENENBEBİŞİ harbi merak etmeye başladım .. heralde gebe kalabilmek için unutun diyoruz yaaa o da öle yapıp bizde mi terk etti ne? 😀 inş iidir
mavişimde gözükmüyooo
şekerimde memlekette 1 haftaya gelir inşş sağ sağlımm
defnemde fazla giremiyo heralde arada bi grüyorum önceden 7 - 24 burdaydı..
ve ben herzmanki gibi sizlerleyimmm 😀 allah kimseyi başımızdan eksik etmesinnnn sağlıcakla kalın hamişli günnler diliyorum şu ulusal egemenlik ÇOCUK bayramında hepimize Allahımdan hayırlı evlatlar nasip etsin diyorummm (AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN)
çitosum allahım kabul etsin dualarımız kabul olsun inşallah ağzına nefesine sağlık canım benim 🙂 bitanem herşey sende bitiyor herşeyin başı önce istemek sen zaten başlığı atmışsın sonrası iraden bende yapamam sanıyordum hatta yiğenimin eşi hala inanmıyor sen gizli içiyosundur diyor anla işte nasıl bir bağımlılığımın olduğunu ben bana bırak ne varki diyenlere sinir olurdum 🙂 ama kolay değil biliyorum seninle birşey daha paylaşayımmı aramızda kalsın 🙂 8 ay sonra ilk defa bir kaç gündür inanılmaz canım istiyor ama hamişliğin verdiği bişey herhalde kendimle mücadele ediyorum ve içen insanların yanına uğramıyorum geçer ama enteresan geliyor bebişim varken aslaaaa zaten ben diğer çocuklarımda içiyodum ama hamileliğimde tiksinmiştim sonra devam ettim tabiiii 🙂 neyse bende beynini yedim senin ama inan bebişin için çareler düşünüyorum ondan öpüyorum gülüm seni 🙂
Anaaaam ben girmeyeli neler olmş neleeeeeeeeeer.Mavişimmm ablacmn hamiş mi oldn sen??tuna ne yaptı tuna da hamiş diye düşünüyorum okumadm çünkü direk son sayfaya geldm beni merak edenler olduysa yazaym dedim
.Kıslar ben mersindeyim kocişim pzt akşamı valla bi anda hadi kalkn gidelm dedi bzde apar topar annemle hazırlandk kalktık geldk.Annemde net yok bilg.yanmda ama giremiyom doğal olarak.Ablamda giriyorum şuan.Haftya döncem ALLAH izin verrse inşallah.Sizi çok özledim umarım sizde beni özlemişinzdr.Yaa yazdıklarınızı okuycam ama anam gün biter okumaya kalksam.
.Şimdi de eşimn anneannesine gidicez annemle.Gelmişken görmemek olmaz yaşlı duası alalm birazda.Kızlar ben yazsam tutamam kendimi biraz okuyum bakalm.Bu arada maviş ablam ALLAHM tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bi bebk getir inşallah dünya'ya çok sevndm.Tuna'm ben okumadm ama sende hamişsin dimi🙂🙂ALLAHM yüzünü güldürsn valide sultanım🙂🙂hünkarıma bi hatice sultan gelsin inşallah sağlıklı hayırlı bi bebek.Oyy mutlu oldm heee🙂🙂seviyorum sizi ALLAHA emanet olun emi.Tuna sana bundan böle valide sultan dicem.Bbeklerinzle ilgili haberi profilime yazn emi ben takip edemiyorum çünkü.Öptm hepiniziiiiiiiii