fıstık daha çok yeni idrara geçmemiş olabilir kan testi yaptırsan çıkar ama idrar yapacaksan birkaç gün sonra yinele hadi inş 2. çizgiyi görmen dileklerimle...
Canımm benim senin böyle düşünmen pozitif olman beni mutlu etti, çok haklısın güzel ifade etmişsin canım. Herşeyde bir hayır vardır, allah oğluşunu sana bağışlasın maşallah pek şeker🙂 belki daha çok küçük herşeyin bir zamanı vardır, inş en kısa zamanda yine gelir kardeşi🙂 sevdem hamiş listesinden çıkarayım mı seni? Aslında hiç elim varmıyor yaa🙁 nedir son durum? Hadi öpüyorum seni.
Fıstığım msj işini deneye deneye yaparsın. Canımm yaa kalplerimiz bir valla bebeklerimiz de inş yakın gelecek🙂) benimki de 25 aralık çıkıyor ama benim büyük ihtimal 1. Doğumum sezeryan diye bu da sezeryan olur, gerçi tam bilmiyorum öyle diyorlar. Inş allah tamamına erdirirse şimdiden tarihi 1 ocak diye düşünmeye başladım🙂 yeter ki sağlıklı olsunlar. Doktor randevum perş bakalım o ne diyecek? Mavişim senin önceki gebeliklerinle bu farklı mı? Gerçi çok erken ama nasıl hissediyosun insan merak ediyor🙂
yaseminim ne demek burda hepimiz birbirimiz için varız, hah şöyle yeni umutlarla yola çık, bak demişsin geleceğe bakacağım hamile kalacağım diye, inan hissediyorsan olacaktır yeter ki karamsar olma, yeni doktora gidecektin o ne dedi canım?