Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

evet yasemin benimde adetim hep stresten geçikiyor

bu arada benimde adet gecikmişti doktor ultrasonla baktı adetin geldi gelcek dedi.ilaç falan yazmadı doğallığına bıraktı sanırım..eve gelince adet oldum zaten..kullanma derim..yinede sen bilirsin..

Rica ederim canım, içimden gelenleri söyledim, ALLAH söyletti diyebilirim kısaca... 🙂

Kurban olduğum RAB, her darlığın sonunu bolluk yaparmış. Eminim o gün gelecek inşallah...

Bu konuda adı geçen, geçmeyen yeryüzünde ki anne olmak isteyen tüm kadınlara, ALLAH hayırlı evlatlr nasip eder inşallah...

Sende iyi ki varsın Çitos 🙂 İnanıyorum ve diliyorum ki, en kısa zamanda Fatima'nı kucağına alacaksın inşallah... 🙂

MAVİŞİM AVATARINDA ELİNDE SİGARA VARDI SANIRSAM.HİÇ YAKIŞMIYOR HAMİŞ ANNEYE.BEBİŞİN BELKİ GÖBİŞİNDE ACI ÇEKİYO BENCE BİRAN EVVEL BIRAK
:sigarayok:
🙂canım elimdeki sigara değilllllll ayyy öylemi gözüküyor ben bildiğim için hiç öyle görmedim o bir hançer eski kılıfı olan renkli hançerler varya onda bir müşterim getirmişti elimde oynarken çekmiş arkadaşlar ..............🙂 ben sigarayı bırakalı 7-8 ay oldu zaten içmiyorum yaparmıyım hiç bebişime için rahat olsun bitanem yok öyle bişey ....🙂

canımsın bir dene ama ümitsizliğe kapılma ben 2 gün geçtikten sonra yaptım negatif çıktı daha sonra bahar gecikmesi diye pekde oralı olmadım tekrar 2 gün geçtikten sonra evde son 1 tane vardı sabah yapayım diyodum ama dayanamadım ve akşam üstü 5:30 gibi yaptım ve ikinci çizgi anında belirsi 🙂çok mutlu oldum ve hemen burda paylaştım zaten ertesi günü kan testinide alıcaktım ama ümidim yoktu açıkcası yani demem şuki yap ama ümitsizliğe kapılma bazı bünye hemen göstermeyebiliyor hele gecikme olursa 1 hafta geçmeden emin olmayın dedi eczacı arkadaşım ... hadi bakalım güzel haberler bekliyorum senden 🙂